Bagrovisko za Recou smer SC

Pary, ktore tam chodia?

Ahojte. Zaujima nas, ci nejake pariky chodievaju na bagrovisko za Recou, smer Senec? Teraz mimo sezonu je tam pomerne vela sukromia na rozne rekreacno sportove aktivity :)
A kto ide dnes nahotiť a kúpať na nuda ?
Bohužiaľ sa z Rece tento rok stalo jazero honicov a buzerantov. Včera reálne 6 chlapov jede.n fajčil druhému, tretí si kúsok od nich honil. Traja sme sa normálne "nudili" každý na svojom priestore, žiadny pár, žiadna žena ... Necítil som sa tam príjemne. A ked vidím konverzáciu tu tak dnes to nebude iné.
Presne takto je to aj inde....fuj no čistý grc....
To radšej zlate piesky ako bagrovisko
Kúpať do zabaciny. Fujj. Vlani som chytila ekzém.
A hozzászólást törölték.
A hozzászólást törölték.
A hozzászólást törölték.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ahojte, aká je voda? Kupal sa už niekto tento rok? Resp dnes? Zajtra sa možno zastavím.
Minuly tyzden v pondelok a dnes som bol. Voda bola este dobra pred tyzdnom, ale dnes uz dost zelena
Daj vediet aká bola voda, uz su tu krasne slnečne dni, určite zavítame coskoro aj my
Voda dobra len by bolo lepšie tych textilakov pomenej
A si na zadnom jazere? Tam su obleceny???
Na zadnom jazere čo mám skúsenosť väčšinou starší chlapi a voda spinava
Ved ale tak sa o tomto aj pise. Ze opalovacka naostro je iba vzadu.
Prečo v zadu?My keď ideme tak v predu normálne a aj iný ľudia chodia v predu že tam prídu textilaci no nech sa pohorsia alebo pozrú
Ahojte. Chodi uz niekto na opalovacku, a ine aktivity? 😉😉 Pocasie je uz fajn.
Sme tam boli v sobotu 9.8.2025 a posledný krát…
Voda nič moc špinavá žabačince na hladine a vo vode sladkovodné medúzky….
Vstup do vody krkolomný😩😩

Ocikali sme sa tam s priateľkou, jeden sa na nás pozeral a začal si honkať….

Radaej chodíme do Veľkého Bielu …
Ideme aj zajtra radi sa pozrieme na niekoho kto si to bude rozdávať - radi sa aj pridáme
To mohla byť pekná podivana.. škoda tej špinavej vody. Inak je to tam fajn, taký kľud
Vo Velkom Biely je nuda? Na ktorom mieste?
Pravdepodobne medzi Bielom a Bernolákovom, krásne miesto.
Ako to tam vyzera bol uz niekto skusit vodu da sa uz kupat ? ☺️
Ahojte ,je tu teraz nejaký pár alebo dáma na kus reči? Sprava prosím
Ahojte, nebude sa niekto chodiť nuda-otuzovat? Nespravíme nejakú pravidelnú akciu ?
Nechodíte nikto teraz nikto kúpať sa ? Otuzovat ?
Ako to je s parkovaním???? Da sa tam parkovať v pohode???
Parking je tam ok, parkujes kde sa podari.
Viem bol som tam dnes dakujem velmi pekne
je tam super, klud, hlavne cez tyzden doobeda, ale nudisti ziadny, ani pary, a uz nahe same zeny vobec
Ja sa nechodim opaľovať, koli tomu ze sa chodia opaľovať iny ludia… ☝️ chodim koli sebe a tomu ako vyzeram…
Ja tam tiež nechodim pozorovať iných ludi ..sj ked tam dosť ludi už poznám …tiež tam chodím koli sebe
Ahoj a iba bez plaviek sa tam musi ze? Rad by som prisiel pozriet okupat sa.
Nehovorim na teba, reagoval som na koment frana… ale teba by som pozoroval 🙈🤣🙈🤣🙉🙊🤣🤣🤣🤣🤣
Dnes bolo super. Kľud pár ľudí. A ležali sme kúsok od seba. *4*
Neviem ,ako chceš parkovať na jazerách 😀,ale keby ti to bolo málo máš tam veľké parkovisko Lidl 🤣 a trošku sa prejdeš 😉
Zaparkovat sa da aj v jazere 🙈🙊🙉 mozno raz ukážem 🙈🙉🙊
Len pre zaujímavosť, minulý týždeň v nedeľu (pred týždňom), boli sme tam prvý x, takmer celý deň. My dvaja chlapi na konci bagroviska, vedľa nás starší pán a potom hetero pár. Je tu tá dáma z toho páru čo nám pri odchode kývala? :) bolo to milé. :)
30.7. do 17h prázdno...len zo psami sa šantili...
Soldier_of_love
Soldier_of_love Inaktív 2 évekkel ezelőtt
🤣🤣🤣 dobre ,lebo si to napísal mne 🤣🤣🤣 teda beriem spat
Ja sa tam nechodim zoznamovať ,ale kúpať a opaľovať *19*
„Ak sa hovorí, že pohľad vie povedať viac než slová, tak tvoj jazyk ich práve všetky umlčal. Tá vlhká hrana medzi nehou a provokáciou, ktorú si zachytila, je ako pozvánka – ale nie na rozhovor. Povedz, Re_beka… si takáto výzva aj v reči tela, nielen v obraze?“ 😏👅🔥
Asi reaguješ na album z tej pláže …predpokladám …ale na tom nič nemení ,že sa tam chodím ,len kúpať a opaľovať 😉
Chodí tam dost ludi čo nie su na tejto stránke (aj so mnou ) a nie je im príjemné ,ked niekto príde ,že ahoj si Rebeka z tej stránky …mozme pokecať 🤣
Tým ,že tam chodím niekoľko rokov ,tak tam poznám ludi ,ale naša komunikácia je bežná nie sexuálna ..v čom je rozdiel ,lebo chalani z amatérov chcú viest sexuálnu komunikáciu @NocnyLovecSK
Ďakujem za úprimnosť, Re_beka.
Cítim z tvojich slov, že si na tej pláži predovšetkým človek – nie prezývka zo stránky, ale žena, ktorá tam patrí, lebo sa tam cíti dobre.
A to rešpektujem.
Nie každý, kto ťa spozná tu, musí hneď vedieť, ako ťa osloviť tam. Niekedy je ticho múdrejšie ako otázka.
Neprišiel som sem za sexuálnou komunikáciou. Skôr za tým zvláštnym typom energie, keď si dvaja rozumejú medzi riadkami…
Možno som si tvoj album prečítal ako príbeh.
A možno to bol len obraz, ktorý ti rozumel inak, než si čakala. 🙂
Ale určite odporúčam tu pláž ,lebo je tam naozaj super a neriešim ludi za akým účelom tam chodia ..je to každého osobná vec ..každý po svojom …sezóna už začala ☀️😎⛱️ tak si to užívaj 😉
Ahoj. Akobto vyzera teraz? Myslim cistota, pristup, ale aj pomer textil / FKK. Vdaka
Ahoj podľa mňa je to dobre stale ,tak isto ako min roky .Ja som tam spokojná
Užívam, aj ty… kredity ti dosli??? Som ti poslal z paroveho profilu na podporu albumov
To mi musiš povedať ten profil a pozriem sa ,lebo ja tu za kredit nič nedávam
Duodesire, nic ani necakam…. Nejsom typ jak 90% na tejto stránke 🙈🤣
Anoo dostala 29.5. a dakujem @NocnyLovecSK
Nemas zaco aj nabuduce…. Dobry albumy robite
Ahojte, dnes niekto na nudaplaz do rece?
Mam 20 som kusok od sc
Dnes som tam bol prvýkrát, veľmi prijemne a pokojne prostredie. Vždy tam nejaký nudista bol, tak kľudne vyskúšaj :)
Odporucam. V tyzdni by som tam este vybehol
Loo23
Loo23 Inaktív 2 évekkel ezelőtt
Tiez som bol dnes prvy krat. Fajn kupacka. Zopar ludi, co ma potesilo, ze to tam neni hlava na hlave. Vedla parik nudistov.Neskor dvaja chlapi. Inak prevazne textil. Oproti skupinka zien. Neskor zopar este ludi poprichadzalo
Ahoj..Prosím ťa o ktoré bagrovisko sa jedna? S priateľkou hľadáme nejake zaujkmave miesto na leto ...Ďakujem za odpoved
voda tam hodne nazelenala.... viac tam nepachneme...
Máte nejakú náhradu fkk? Tiež sa nám zdalo minulý týždeň že voda už neni nič moc
Štrkoviska medzi Hviezdoslavovom a Štvrtkom na ostrove, 2 jazerá za sebou druhe idealne na nahe opalovanie
Dnes tam niekto je neviete mi povedat,?
a kde sa to presne nachadza? podla googly m,apy su tam 3 ci 4 vodne plochy v okoli...
Musím niekedy prísť pozrieť, vyzerá to celkom zaujímavo
Dnes niekto k malému jazeru na nahé kúpanie
od senca smer RECA po pravejs strane kusok za mestom
ano vdaka.
uz nam par.ludi dokonca aj mapu poslalo..
Ak sa dá poslali by ste nam mapu, vdaka
Loo23
včera som tam bol pozrieť navečer. Zopár párikov v autách, nechcel som moc sliediť takže zážitky nemám. Plus jeden sympatický pár na deke na kope štrku :)
tak dnes sme si tam pekne zasukali pri aute; dufam ze sa pacilo aj pozorovatelovi z krikov*362*
…par, ktory nema problem sa pripojit; napiste spravu
Nudaplaž Reca je pre mňa Top chodim tam už niekolko rokov😎👌
Loo23
Podľa albumov asi nie..ja tam chodim dosť často
Miláčik ja sa tam chodím kúpať a opaľovať 🤦‍♀️ nie na stretka
alllx
alllx Inaktív 2 évekkel ezelőtt
alllx
Ja sa tam nechodim zoznamovať :)) aj keď sa mi vždy niekto prihovára ..🤷🏼‍♀️
alllx
Tak si uži :)) my sa poznáme :)) viacej ludi tam chodí zo stránky čo poznám
No je to možné že sa míname čo je škoda.
Dnes je tu božský kľud. Trošku pofukuje, ale inak super.
Podľa komentárov to vyzerá dobre . Plánujeme navštíviť len nevieme o ktoré jazero sa jedná ? Chodí sa k prvému alebo druhému menšiemu jazeru ?
Na prvom väčšom jazere je skôr textil. Na to menšie vzadu chodia nidisti.
My k.mensiemu. na prvé skôr rybary
alllx
Prosim ta kde to tam je?? Z ktorej strany? Dakujem za odpoved
Inač ti to neviem vysvetliť ..ja nie som zo Senca:))
Netreba viem uz priblizne kde to je. Najdem to. Este raz dakujem. Ani ja niesom zo Senca. Mozno sa tam uvidime
Dobre ,tak to možem zmazať,ked už vieš
Prosím môžeš ešte raz napísať kde to je? Aj by som tam rád šiel pozrieť. Ďakujem.
Popros toho čo som mu to ja pisala,lon ti to jednoduchšie napiše ako ja :)
Ja mám rád zložité vysvetlenia... Ale aspoň je to to menšie či väčšie jazero?
Ta nuda je male ,ale pred nim máš vacsie jazero a ked ti aj to bude male,tak chod na zlate piesky🤣
ahojte, pridal by sa k nam nejaky par, alebo aj odvaznu zmyselnu zenu by sme prijali ako spolocnost
Na opaľovanie a kúpanie ? …….😎
Takých tam chodí čo chcú natierať 🤣🤣🤣
by sme ti napisali, keby sa ti dala poslat sprava
ok, ved staci len spolocnost, pokec, pošpasovat
Kde presne to je? Chceli by sme sa tam večer pozrieť.
pridem vam to ukazat😁 xixi…….
a pozriem sa na vas
Bolí sme to včera kuknout ale většina tam byla textil asi iba 3-4 nudisti, hádám cez tyzden to bude lepsie
Dnes sa niekto pojde .-) ? Rád sa pridám....
Nieje zac je tam fajn . hlavne klud tam je
Ahoj bola si skusit uz? Premyslam ist sa vecer kupat ake to tam je?
Ahoj dnes niekto? Okolo po6?pár ? Žena?
Ahok ak by si mal zaujem len o muža napiš som zo Senca
Kedy sa tam da ist? nech som tam neni sama?
alllx
alllx
Tiez by som sa tam chcel pozriet, dnes na zlatych narvano.
dobre ste trafeny ked to tu prezradzate kde je nuda plaz potom sa necudujte ze si budu nad tebou a manzelom honit alebo asi to vyhladavate
Už sa stalo... Dnes sme boli jeden pár, jeden muž, jedna žena .... Dvaja honici v kríkoch a jeden fotograf z diaľky. Možno jeden z nich aj ten akože pár čo tu inzeruje. :(
Včera som bol načerpať trochu energie zo slnečných lúčov. Miesto super, nechodí tam veľa ľudí a človek si tam nájde svoje súkromie.
miesto uzasne, chodievam pravidelne, malo ludi, voda tip top, nahe opalovanie...proste TOPka *4*
Ahoj nejaka verejnost okoloiduci tam nevidia? Rad by som skusil ist. A iba bez plaviek ze?
alllx
Daj vediet ked sa tam vyskytnes. Dobehneme.
Dnes sa niekto nechysta?
Vyvetrat sa v peknom slnecnom dni
Ahojte kde presnejšie to je ?? Rad by som sa pridal k takým aktivitám
Zbytocna snaha nic realne tam nie je
Ahojte. Deje sa tam nieco? Niekto co mas cas a chut ist do prirody? Kludne sa ozvite do spravy.
Ahojte. Tak nikto nic?
Nikto nebol/ nechysta sa?
Ziadna akcia???
Šiel by som sa tam pozrieť, len nech tam nebudem sám....pridá sa niekto? Dnes okolo 16:00?
Veľmi zaujímavý tip a info na aktivity😉✌️💪
robia sa tam aj nejaké kolektívne športy? napríklad zmeišaná trojhra, alebo taká štvorka s kormidelníkom?
Alebo aspon štvorručne?
zeby som sa dnes zastavil.....najde sa parik, zienka....?
Akykolvek telu i duchu prospesny zmiesany kolektivny sport tam ma priestor. Vitani su sportovci aj divaci.
Ahojte. Moja otázka znie, že kedy je váš časový predpoklad k aktivitám…?
Neplanujeme. Ide najma o spopularizovanie miesta. Dalsi tip pre parove sportove aktivity.
vyzera to ako novy nedúhový grob :-)
supeeer, musíme to tam niekedy skočiť pozrieť a aj si zašportovať