Kondom? 30znaku30znaku30znaku30znaku30znaku
To přejde:)
Prijde mi to skoro nejprirozenejsi. Nebo holt koitus interuptus.
A co takhle vejcus šmikus.
To ano. Pak je ale nejhorší, kdyz se muži i tak narodí dítě...
Omezuje to produkci testosteronu. Sterilizovane chlapy vetsinou uz nemaji pak ani chut. To chces?
To je blbost. Huť je stále stejná . Vlastní zkušenost
Neomezuje, nešiř bludy. Vasektomie přerušením chámovodů znemožní přístup spermiím do ejakulátu. Testosteron nemá s chámovody nic společnýho, vstřebává se z varlat přímo do krve.
Aha, tak to se omlouvam, byl jsem spatne informovan
Vejcus ušmikus byla reakce na to, že žena by v případě nehody měla chodit na interrupce. V danou chvíli mě to naštvalo.
Jinak je mi to v podstatě jedno komu jak klsne testosteron. Já z toho stejně nic nemám ... 🙂
Možná by došlo ke zklidnění agresivnějších jedinců....
Jinak je mi to v podstatě jedno komu jak klsne testosteron. Já z toho stejně nic nemám ... 🙂
Možná by došlo ke zklidnění agresivnějších jedinců....
On ale napsal 'přerušovaná soulož', ne přerušení těhotenství. :-)
Ale na to zas nereaguju já, mně jde o ten nesmysl s testosteronem.
Ale na to zas nereaguju já, mně jde o ten nesmysl s testosteronem.
Když mu usmiknou vejce, nic se nikam šířit nebude. Pochopil to správné.... 🙂
Strikani dovnitr jen mimo plodne dny, v plodne dny strikam ven
A jsme zase u toho. Plodné dny poznáš jak? A víš kdy začínají? Abys patřičně dlouho před nimi neejakuloval dovnitř?
Loterie hadr 🙂
Jinak někomu spolehlivě pomáhá i Pharmatex
Loterie hadr 🙂
Jinak někomu spolehlivě pomáhá i Pharmatex
Jako řešení je zajímavý digitální ovulační test přístroj Clearblue ,vypadá jako malý teploměr a výrobce uvádí spolehlivost 99%. Je to i pro ženy které naopak chtějí otěhotnět, zobrazuje dva nejplodnější dny.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Napsala jsem že vypadá jako teploměr ne že to je teploměr .Neměří se ním teplota těla ale na základě změření změn hladiny klíčového hormonu plodnosti – luteinizačního hormonu (LH) se dají určit plodné a neplodné dny. Dala jsem to tu jako jednu z možností, každý ať používá co mu vyhovuje.
Jen doplním že podle nejnovějších zjištění i reportáže TV nova z před pár dnů / článek se dá dohledat / má jen v Česku problém otěhotnět 84% žen a vyhledávají stále častěji reprodukční kliniky .To je dražší špás. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) mužům za posledních 40 let klesl průměrný počet spermií o 80 procent. Bohužel se zhoršuje i jejich pohyblivost a kvalita.
Asi každý reportér má přístup k jiným statistikám. Minulý týden byla reportáž v rozhlase, kde moderátor zpovídal nějakého lékaře z reprodukční kliniky... jedna z prvních otázek byla: "... prý až 25% párů u nás má problém s početím..." Doktor to hned opravil: "to číslo je o něco menší, je to asi 20%..." A ani v těchto 20% to není, že by přes 80% byla vina na straně ženy, matně si vzpomínám, že to bylo něco přes 60%.
Ale těch 80% a víc může být predikce z tabulek a grafů, např. za 50 let to může být realita, vyhlídky jsou děsivé.
Jo - a k tématu ochrana před početím - jednoznačně hlasuji pro prezervativ
Ale těch 80% a víc může být predikce z tabulek a grafů, např. za 50 let to může být realita, vyhlídky jsou děsivé.
Jo - a k tématu ochrana před početím - jednoznačně hlasuji pro prezervativ
Opakuji že je to jen jako jedna z možností , nemám potřebu se tady dohadovat. , každý ať dělá co mu vyhovuje .Byla otázka a já jen načrtla jednu z možností která tady nebyla uvedena , to je z mé strany všechno .Bohužel vzrůstá nám opačný problém stále víc žen ale i mužů začíná být neplodných. Přejde několik let a otázka bude znít jinak.
telisko aby si nechala dat nebo prasky po
Nestrikam dovnitr. Navic strikani dovnitr povazuji za nejnudnejsi.
Vytáhnu včas a vystříknu mimo na lejí tělo, břicho, záda, S gumou to není spolehlivé, několikrát sklouzla nebo praskla.
Vždy s pláštěnkou. Nikdy nikdo neví co se může stát.
Kondom, nevadí mi to, zkoušeli jsme , že ho vytáhnu,ale není to ono, prostě ho chci mít vevnitř když stříkám
Vasektomie 18 let a spoko oba
Jj, pokud už jsou děti tak vasektomie nejlepší řešení.... Nejlepší co jsem mohl udělat.
No já používám kalendář... vím kdy máme plodnou...
Ten kalendář plodných a neplodných dnů nemusí u všech žen fungovat, Jsou ženy, které mají během cyklu více ovulací, taková žena je potom oplodnitelná v celém rozmezí mezi koncem a začátkem menstruace.
Tak ten cyklus si ženská musí nejdřív prozkoumat. Která nepozná ovulaci z voleje, pro tu existujou ovulační testy. Což ale nic nemění na tom, že týhle metodě taky nefandím, protože spermie vydrží mrchy čekat na vajíčko i sedm dní - zřídka, ale stát se to může. A to už je pak pohyb po minuvým poli.
Nejlepší zkouška vypadá takto: Začneme po ukončení menzes, každý měsíc přidáme, posuneme, naplnění o jeden den až se dopracujeme ke dni, kdy jsme oplodnili. Všechno pečlivě zapisujeme. Po porodu, až to uznáme za vhodné, pokračujeme směrem opačným začneme před očekávaným začátkem menstruace a každý měsíc opět posunujeme až se dopracujeme k dalšímu oplodnění. Potom zpracujeme poznamenané údaje a určíme rozsah plodných a neplodných dnů. Navíc tímto způsobem by jsme měli poprvé zplodit holku a podruhé kluka.
Tři děti jsou v normě, Náhrada za jiné, kterým se do toho nechce nebo nemají s kým mít děti
Vasektomie.
Já také a je to paráda..............................................................
Kondom. Od té doby, co jsem zjistil, že existují kondomy s větším průměrem, mi nevadí ho používat, neškrtí.
Už skoro 30 let taktikou "včas vytáhnout" nebo když máme chuť se udělat dovnitř, tak kondom. Ještě nás to nezklamalo a máme dvě plánované děti, dneska teda už dospělé děti :))
....my už osum let a jde to.....bez neplánovaných následků....
.....a i ten kalendář 😄...... aspoň párkrát do měsíce pořádně tam nasypat😜
... kalendář jen doplňková ochrana😄😄😄
Strikanim do analu. A orgasmus obou je tím lepsi

Ochrana.
Ochrana