Každý měsíc na daních ty kurvy vyberou dost.
Asi 30 tisic,mozna vic kazdopadne nelituju
V mládí (roz. úspěšném a produktivním věku) řádově statisíce, aktuálně jsem o řád níže, protože nabídka trhu se pomalu vyčerpala.
6x klasika po 1500,- udělal jsem se jen jednou - při druhé návštěvě - možná proto jsem tomu pak ještě dal šanci, ale ve výsledku to byly vždy vyhozený peníze a ztráta času. Ta poslední měla pro změnu orgasmy dva, já opět nic, ale aspoň jsem dobře hodil hrbem.
+2x nahá masáž za 2000,- z toho jedna super (tam bych zašel rád znovu, ale slečna už tu nepůsobí) a druhá o ničem.
+2x nahá masáž za 2000,- z toho jedna super (tam bych zašel rád znovu, ale slečna už tu nepůsobí) a druhá o ničem.
No, řekl bych že dost. Nikdy jsem to nepočítal. Když se setkání povede, je to úžasný zážitek. Pro oba (či všechny).
Samozřejmě, že je to pro ni skvělý zážitek, když zaplatíš. 

Na tuhle otázku nečekej moc upřímných odpovědí.
Odhaduji, že jsem v bordelech nechal kolem 30 000 za cca 2 roky... Nevím přesně, občas jsme s kamarádem chodili do bordelu jen tak pokecat s holkama, občas zašli na pokoj, ale těch pokojů zas tolik nebylo... Něco do sebe to taky mělo, člověk vyzkoušel to, co doma nešlo, podrbal s holkama a to všechno bez rizika, že by se mu chtěla nějaká nakvartýrovat domů.
Kdo by to počítal? Myslím že dvě expartnerky s hypotékou jsou daleko nákladnější životní situace 😂😂
....to je fakt..... není nad stálý měsíční paušál 👍👍👍
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
mám to stejně. 30 znaků bla bla bla
Asi 5 mega, presne nevim odhaduji
Já 0 kč. Ale rozvod mě stál skoro šest, tak bych byl mega v plusu 
0 Kc .
Prostitutek je asi 10000, mají dohromady výnosy 6 miliard ročně... Tak asi dost z těch peněz je od vás...
jenom 10k?...... řekl bych že je jich mnohem víc
Nic.Ještě jsem to nikdy nezkoušel.

Kolik vás stály prostitutky?
Kolik jste už celkem vrazili do prostitutek?