Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
lip bych to nenapsal👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Tak hlavne, ze to nejaka aktivni …. nechala smazat.. xD
....asi jsi někomu tukla do bebí😄😄😄
Asi ano 
jeb*t
A ty si myslíš, že těhotné ženy vypadají všechny stejně? Když má ženská velkou nadváhu a břišní převis, tak si myslíš, že jí jako zázrakem tuk zmizí a začne se břicho kulatit? Jinak teda působíš jako totální negramot, co neumí psát česky. Lidi jako ty by vůbec neměli pouštět do diskuzí. Když už jsme u těch názorů, které nemusí být jen pozitivní.
Tak si dej taky galerku, at mame co komentovat :p :))
nemáš koule na to abys slyšel kritiku, tak nevystavuj fotky. Tečka. Jestli se ti nelíbí, že lidi můžou vyjádřit i negativní názor, tak se běž prezentovat na youtube, tam mínuska skryli, tam se budeš cítit ve svém safe space a uvidíš jenom chválu
Někdy mě ty náramně baví čítávat tu zeď nářků, jak umí muži zalichotit:
"Taketo tucne prasa jebavat to je sen nadhera sexy fotky"
"Uvnitř může být hezká, kdo ví..."
"Krásná baculka :)"
"Tvl, tohle vidět naživo tak se mi asi dlouho nepostaví :)"
"Správně, prasnice má 16 bradavek, tady vidím ať dělám co dělám jen dvě. Jednu hezčí než druhou."
"Luxusní kunda prasnice
"
"Moc bych chtěl ty Tvé kalhotky krásko
"
(szerkesztett)
"Taketo tucne prasa jebavat to je sen nadhera sexy fotky"
"Uvnitř může být hezká, kdo ví..."
"Krásná baculka :)"
"Tvl, tohle vidět naživo tak se mi asi dlouho nepostaví :)"
"Správně, prasnice má 16 bradavek, tady vidím ať dělám co dělám jen dvě. Jednu hezčí než druhou."
"Luxusní kunda prasnice
"Moc bych chtěl ty Tvé kalhotky krásko
Jinými slovy nechceš slyšet negativní kritiku. Samozřejmě lidí tu komentují vulgárne atd... Ale na druhou stranu, je to kurnik internet a ještě taková divná část internetu.
....Vaše starosti...(třicet znaků)
Je to jednoduche, pokud nekdo nesnese kritiku, asi by se nemel verejne vystavovat. Osobne nemam potrebu tu komukoliv hodnotit galerie, ale tuhle pokryteckou politickou korektnost, kdy uz nemam pravo ani napsat, ze se mi neco nelibi, proste neuznavam.
(szerkesztett)
To není o urážení..... Na výstavě nebo v restauraci taky řekneš, že to není tvůj šalek kávy ale tady se to považuje za hate. To je ten problém. Vůbec nemůžeš říct, že tobě se to nelíbí, nemůžes to slušně zkonstatovat..... Pak jsi hater ale jestli se ti to líbí nebo nelíbí poznáš až v okamžiku, kdy rozklikneš, podíváš se, přečteš. Za mě je slušně napsaný negativní komentář stejně cenný jako pozitivní. Speciálně tady.
😂 tady se asi o vyjádření typu není to můj šálek neřeší.
Tady když negativ, tak obvykle na prasáka
Tady když negativ, tak obvykle na prasáka
tak "tady" nemá dávat fotky. Internet není pro lidi, co neunesou kritiku

Komentáře u galerií
Nejde mi to do hlavy.... 🤔
Pozoruji že nejčastěji to dělají neověření, bez galerií, bez videí..... prostě anonimní čumilové...... tady se tady se tomu říká "honiči".
Proč mají tu potřebu urážet?