Nezáleží na velikosti ale na taktice. Jsou chlapi, co mají nad 20 cm, ale neumí s ním. Ženy to bolí. A pak jsou chlapi co mají 14 cm a dokážou divy.
Ja myslím, že 14 cm je hodně málo. Vem si to, než projdeš přes tukovou barieru zadnice, tak potřebuješ cca 10 cm a více penetrátoru. Noa zbývajícímy 4 cm už moc parady neuděláš. 14 cm jen pro hubenou ženu. Pro rozteklý zmrzliny musíš mít tak 20 cm.
Neřeš cm, o tom to není. Vagína má 10 až 12 cm delku, sexulogové tvrdí, že ženu dokáže uspokojit chlap s 4cm. Co jsem se o tom s holkama bavil, tak radši mají aby ho měl chlap širšího než delšího.
Normální je třeba 15, ale normální nikoho na světě nezajímá :)
....tak pokud najdeš tu pravou....bez ohledu na jak dlouho....tak určitě to nebude první věc co jí na tobě zaujme....toto tu řeší hlavně červení chlapi.... základ je nebýt kokot a umět ten kokot používat ne sním mávat na pozdrav
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
nejlepší by bylo všechny ty tabulky a normy s poučkama poslot do pekla a pořádně si živočišně zamrdat.... žádné milování....mrd...jen pot a vzdechy....a totálně mokrá postel
Krásný sex není o délce pindiku, ale o vzájemném vnímáni druhého. Sexy mohou být třeba ruka na zádech, nebo rty na krku a někdy stačí jen hluboký hlas. Nesnáším když někdo dává velikost penisu na první místo, většinou na sebe prozradí svou malost a neschopnost vcítit se do pocitů partnera.
Mám kamarádku co si vzala kluka co ho má přes 30cm, ze začátku super a teď při sexu trpí, já mám 20cm ale taky 2metry do výšky a 90 kilo a ženská o větším nechce ani slyšet . .🤣, ale nejdůležitější je se to co máš naučit správně používat 🤷♂️,
Myslim si, ze muzes byt naprosto v klidu. Ono zalezi, co s tim ten clovek hlavne umi a vubec, jakym stylem se chova k zene muz v posteli. Na tom vsem zalezi. Takze delku penisu vubec neres :)..
Me fascinuji ti, co mi tady jakozto tapce poslou nevyzadanou fotku ptaka se vzkazem “mas chut kote? Mam 20/6 hmmmm, nechala by ses s tim vym*dat hmmm”
Odpovidam neco ve stylu “ehh a co ja s tim”
..
A kdyz ma dojit na domluvu, tak najednou mlci, protoze fotka beztak stahla a neni tam ve skutecnosti nic a nebo dojede a neumi s tim zachazet..
Me fascinuji ti, co mi tady jakozto tapce poslou nevyzadanou fotku ptaka se vzkazem “mas chut kote? Mam 20/6 hmmmm, nechala by ses s tim vym*dat hmmm”
Odpovidam neco ve stylu “ehh a co ja s tim”
A kdyz ma dojit na domluvu, tak najednou mlci, protoze fotka beztak stahla a neni tam ve skutecnosti nic a nebo dojede a neumi s tim zachazet..
Taky nechape, co s tim vsichni maji
Já mám 19 a nemám vůbec žádnou výdrž. Jsem tak citlivý, že se hned udělám i krátce po sobě. Asi to chce víc trénovat či co.......
Chlape neres to a ver, ze to vetšina holek jako ja, to neresi...uprimne k cemu mi bude v posteli, ale i tak doma DEBIL s velkym penisem?fakt neres to.
(szerkesztett)
Opět ta zrádná otázka na velikost.
Co jsem tak za ty léta zjistil, tak je to většinou to poslední, co ženy zajímá a pokud nemáš opravdu pidižvíka, tak buď v klidu.
Jinak raději budou za 14cm dobře stojících, než za dvacet trapně visících.
Jinak lesbičky nemají péro vůbec a jak si užívají.
Co jsem tak za ty léta zjistil, tak je to většinou to poslední, co ženy zajímá a pokud nemáš opravdu pidižvíka, tak buď v klidu.
Jinak raději budou za 14cm dobře stojících, než za dvacet trapně visících.
Jinak lesbičky nemají péro vůbec a jak si užívají.
"yeah scissoring!"
Ahoj. Já mám cca 11/3 a musím říct, že svou ženu i po 20 letech manželství dokážu udělat i 10x po sobě.
nech si na něj vytetovat pravítko s 20 "cm"...
(szerkesztett)

Kolik centimetru je normalni
Kolik centimetru je normalni velikost