postizeny a sex s nim

anketa pro dami

Zajimalo by me, zda-li by ste byly ochotne mit sex s clovekem ktery ma napr. nejake postizeni napr. zrakove. Kdyby vam rekl, ze ste strasne mila a sexi, zda-li by ste mu rekli, ze je taky mily a ze by ste s nim chtela mit sex?
Tak zrovna zrakové postižení nevnímám jako překážku k sexu. Horší to bude u tělesně postižených, kde dotyčná musí nejdřív zjistit, co všechno případný milenec (ne)dokáže, co mu (ne)funguje. U toho zrakově postiženého, který logicky neuvidí, jak vypadám, tam zase musí dojít k nějakému hlubšímu poznání, abych mu uvěřila, že mu přijdu sexy, protože podle vzhledu mě soudit nebude, že. A i on mě musí něčím zaujmout, přeci jen i oční kontakt, mimika, to všechno může hrát roli v nějakém sbližování a navozování intimního vztahu, což tady bude chybět. Takže jo, máš to rozhodně těžší než zdravý chlap, ale pokud už nějakou dámu zaujmeš, tak si myslím, že dostat ji do postele nebude takový problém.
premyslel sem jednou kdyz sem byl mladsi, ze bych naschval zkouset se primo ptat zen jako to myslim delal Sagfan Toffy, ale nejak sem na to nemel koule :D.
co se tyce ocniho kontaktu uz mi to prave rikalo vice lidi, ze na nej hodne daj.
Ja se jen obcas zarazim kdyz vidim (to je takovy obrat recnicky) pary kdy on je uplne hovado ona docela mila mozna i kocka co na takovem idiotovi mohla videt?
Viz. zenske co si stezujou ze maj chlapa co je jen bije apod.
Chapu clovek se muze behem zivota zmenit, ale..
Nekdy mi proste prijde ze i ty vetsi hajzlove maj stesti, mozna z nich vyzaruje neco, jakoze si zenska mysli, ze ji ochrani pred veskerou katastrofou sveta.
....holt některé prcaj s jedničkáři......a ostatní s průseráři....tak nějak 👍
Pokud jde o fyzické postižení, handicap (sluch, zrak, pohyblivost...) tak v tom nevidím žádnou překážku. Pokud máš na mysli postižení psychické, tak tam je to za mě už trochu složitější...
Těžko takhle posoudit. I přes postižení si myslím, že jsou důležité sympatie. Nestačí jen říct, že jsem milá a sexy.
Tohle ted nechme stranou, i kdyz si myslim ze dost casto prave lidi odradi prave to postizeni. Kamaradovi se stalo, ze mu zenska rekla, ze kdyby videl, tak by byl super chlap. A sorry tohle je jaksi.. To je jakobych ja zenske rekl, kdyby nemela bricho, tak by byla sexy.
Narazim na fyzicke postizeni, protoze na internetu prevlada nazor a to je pozustatek postkomunismu ze bychom meli byt stale separovani. Inkluze nefunguje apod. To jen na ysvetlenou abych si udelal takovy mensi prehled.
To není nějaký postkomunismu. Pokud chceš někomu přikazovat, že normální je být tolerantní a inkluzivní a má si myslet tohle a tohle, tak to je teprve ta cesta ke komunismu. Někdo prostě může mít s postižením u protějšku problém a je to čistě jeho věc, jeho názor a tobě to může být úplně jedno a nemáš ho do ničeho tlačit. Bohužel pokud někdo postižený je, nejspíš za to nemůže, ale tak to prostě je. Může mi být postižených lidí líto, ale to neznamená, že budu jeho postižení ignorovat a vlezu do postele s holkou, jejíž postižení mi dělá problém. Jen abych byl jakože za liberála. Tam už je pak i nějaký ten problém s upřímností. Nebudu každého sluníčkově chválit jenom proto abych mu neublížil. Myslím, že i těm lidem samotným to docvakne, když je někdo chválí neupřímně. Ale pokud to někdo neunese, vždy může jít na youtube, tam se disliky nezobrazují, svět je tam sluníčkový a každý má u videa jenom počet palců nahoru.