Rakouskej filozof a vyhlášenej proutník Paul Feyerabend to měl zrovna tak. Jen přišel o genitálie v první světový válce... což ho neodradilo od množství milenek a základů filozofie vědy. Jazyk se hodí.
oh dojemny skoro na rozbreceni. Tahni radsi zoatky k sobe do pokojicku nez ti mama vynada, ze sis neuklidil
Musím souhlasit, mám rád když si můžu se ženou hrát a pozorovat co to s ní dělá.Rozhodně nikdy nemyslím jen na sebe ☺️to by mě ani nebavilo.Sto pro nesnáším rychlovky.
Mám to stejně ale občas to chce ona sama obráceně. Většinou po delší odmlce 😁
Upřímně jak kdy, někdy je první přítelkyně, jindy já. Samo sebou se snažím aby si to také užil, až k vrcholu, ale občas se nám stane, že se neudělá vůbec.
Prý ji to nevadí a nemusí mít pokaždé orgasmus a jsem rád za tu upřímnost, nerad bych aby něco předstírala.
Jinak má pouze klitoridální orgasmus, vaginální prý nikdy nezažila.
Zajímalo by mě, jestli je možné, aby ho vůbec měla a jestli třeba není chyba třeba u mě?
Jestli jde nějakým způsobem jí ho dopřát?
Prý ji to nevadí a nemusí mít pokaždé orgasmus a jsem rád za tu upřímnost, nerad bych aby něco předstírala.
Jinak má pouze klitoridální orgasmus, vaginální prý nikdy nezažila.
Zajímalo by mě, jestli je možné, aby ho vůbec měla a jestli třeba není chyba třeba u mě?
Jestli jde nějakým způsobem jí ho dopřát?
Prstit. Sleduj odezvu, najdi místo, které ji dráždí, tam zůstaň a nepřestávej.
.... řekl bych že to místo je trochu víš....ne ve frndě ale mozku....ne prstama ale celkovým rozpoložením
Toto už je odzkoušené a né zdaleka jednou, nezabírá to na ní. Jako líbí se jí to, né že né, ale na vrchol se nedostane.
....to chce čas a netlačit na pilu, nebát se zkoušet nové věci a pak budeš překvapený jak tě pocáká.....jen to nechtít hned a na sílu
Jako po 12letech, už toho máme hodně za sebou, prostě to nějak nejde. Hračky, experimentování, pomalí sex, vášnivý sex, rychlý sex, venku, doma, tam nám chybí snad jen půda a velikost+šířka také problém nebude, nebo četnost sexu. Sice byli cca před 2 léty nějaké obtíže, ale zase jsme v rytmu 3-4x týdně. Zřejmě to asi nepůjde.
když tak nad tím přemýšlím mě pocákala cca tak po 15letech, překvapení oba.....pak trošku nejistoty co se děje....a teď si to s připraveným ručníkem užíváme 😜....za mě je to ta nejlepší odměna pro chlapa👍
Jako o tom jsem už také četl, že to může přijít, až po letech ve vztahu. Nejčastěji kole 40let. No že bych si ještě pět let počkal 
Tomu věřím, ego z dobře odvedené práce musí i se sebevědomím vystřelit, až do nebes.
Také bych chtěl z té mé stříkající ženu, no co nemusím pořád cákat jen já na ní:D
Tomu věřím, ego z dobře odvedené práce musí i se sebevědomím vystřelit, až do nebes.
Také bych chtěl z té mé stříkající ženu, no co nemusím pořád cákat jen já na ní:D
tak ať se zadaří a mužete si dát přestřelku....cákací 😎
Dík, to bude bitva, teda doufám
ať to cáká💦
není zač 👍................... třicet znaku
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
....,,na pana účetního,,....👍👍👍....dost dobrý
stručně dodám..... univerzální vzorec neexistuje
Mám to stejně. Není větší vzrůšo než vidět ženu, jak ji to uspokojuje a jak je spokojená.
ja jsem toho nazoru ze uspokojení museji byt obě strany ale převážně ona
Mě ani kolikrát nevadí , když já se neudělám. Jsem hlavně spokojený když udělám ji. Samozřejmě jsou dny kdy proste taky musím. Ale vždy nejdřív ona
Nejsi jediný, znal jsem ještě jednoho od Rokycan, ten to taky tak měl , ostatní chlapi tady
myslí jen na sebe .
Je jen škoda , že máš pindíka.
myslí jen na sebe .
Je jen škoda , že máš pindíka.

Určitě nejsem jediný
Jen tak