Žádná erekce

Nechci mít erekci

Zajímá mě jedna věc, je tu někdo kdo touží po tom aby mu vůbec nikdy nestál? Na podporu erekce je několik přípravků, ale ja hledám pravý opak a nevím jak toho dosáhnout. Prostě chci aby mi nikdy nestál a byl velikostně pořád na minimu. Chtěl bych ho mít pořád malého a měkkého, jak při hrátkách, tak v klícce, když mě přítelkyně dráždí, když si hraje s dilatátory, když mě šuká a tak. Stačí mi jen pomyšlení na sex a už se mi staví. Je tu ještě někdo takový koho to láká?
Možná injekční estrogen, ale to ti neporadím, kde ho sehnat.... Možná se poptej TRANS male to female.
Nevim urcite, nejsem sub. Ale neni zrovna tohle smyslem techto hretek? Tedy chtit a nemoci?
Tohle bude asi problém protože ti to funguje jak má a pokud seš aktivní v sexu, tím myslím jakékoliv hrátky, tak ta erekce se prostě dostaví.
Pak to může klesat s věkem, ale to se můžeš taky pěkně načekat, protože někdo mrdá ještě v sedmdesáti. 😄
Pak ještě kastrace, ale to je nevratné, nikdo ti to tady neudělá a navíc, pak bys už zase neměl chuť se nechat prcat, dráždit a nechat si s tebou hrát.
Myslím že to nemá žádné uspokojivé řešení.
Jinak ta kastrace mě jednu dobu velmi vzrušovala a v podstatě stále vzrušuje, samozřejmě v rámci sexuální fantazie.
Buď rád , že ti stojí. Až budeš starší budeš mít na co vzpomínat 😉
Minulý rok jsem bral na záda na sedací nerv lék Lyrica, on je i na epilepsii a deprese. Po měsíci užívání jsem si všiml, že má dost vliv na ochabnutí penisu, že tak nechce stát a pokud ano, tak styk byl delší, protože mne ty pohyby tolik nevzrušovaly. Tzn nějaké léky na depresi způsobují i útlum libida. Je to ale riziko, co se týká psychiky, brát něco co nepotřebuješ, možná. Jinak jsem to tehdy ještě nakombinoval s viagrou a to byla jízda a dlouhá.
co zaškrtit předem dokud je měkký aby do něj při vzrušení nenatekla krev? :-D Ale zase nevím jak dlouho tak můžeš být než ti zmodrá a upadne, 5 minut by asi nebyl problém ale hodina už třeba jo (szerkesztett)
to neni erekce ale ztoporeni. pokud se nepletu tak erekce je vystrik semene
Omyl. Výstřik je ejakulace.
Má to dobře. Ztopoření=erekce.