Sexshop.cz , ruzovyslon.cz a flagranti.cz asi nejčastěji a vždy vše v pořádku a bez problému 😁 jeden čas i z pilulka.cz jelikož jsme dostávali benefity v práci které se tam dali uplatnit.
Ahoj, já nakupuji na sex-shop69.cz a vše co jsem manželce koupil tak se vším je spokojená
kvalita v pohodě a zatím jsem nemusel nic reklamovat
já se tam právě koukam na masturbatory a šukaci mašiny vzala jsem tam par drobnosti a kvalita vcelku fajn ale jak už je to věc za pr tisíc tak je člověk obezřetný 😄😄
Tak to je jasné že člověk musí být opatrný, ale za takové tisíce jsem ještě nenakupoval
Sexshop51.cz/gaymegastore.cz. Je to jeden eshop - kvalitní věci, veliký výběr, velký sklad osobní odběr v Letňanech.
Poslední nákupy byly přes e-kondomy a kvalita, cena, i samotný nákup přes web byly v pohodě. Nemám tušení, jak by to bylo s reklamací, vše se mi nakonec líbilo i po doručení a nebyl důvod ji řešit. Absolutně nejlevnější je pak samozřejmě Čína - ebay, aliexpres, apod. Ale kvalita je mizerná, a těžko říct, jaká je bezpečnost těch materiálů. Sice to pomohlo choutkám v období studentkých let, ale teď už alespoň mám srovnání s kvalitou a vím, že na tomhle nemá smysl hledat to nejlacinější.
Ahoj, nakupuju tam a vše super. Ryclé, levné, kvalitní. Reklamaci jsem nikdy neřešil, to bych to vyhodil.
no já bych rada už zboží které je v tisících proto by mě zajímala reklamace
Amazon.de. Ceny jsou bezkonkurenční
Amazon to snad nemyslis vazne? 
ceny mozna bezkonkurencni ale kvalita nulova. 🙈
Kovový hračky mají jen jednu kvalitu. A odkud myslíš že se berou ty věci v sexshopech ?
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ale hovno ty ....😃😃 Všechno se vyrábí v Číně. Možná i ty jsi vyrobenej v Číně 😃
Záleží co chcete ..............
Erosstar.cz ale i jejich kamenou prodejnu. Naprosto perfektni servis. Dokonce lze si vybrat zbozi na prodejne, ale objednat ho jak kdyby pres eshop.. cekaci doba, nez to pani vyda, je asi 15minut. Pres eshop je cena nizsi vzdy u vseho. Nutno podotknout, ze nam to pani navrhla sama. Vse, co sme od nich s manzelem vzali bud na prodejne nebo si nechali zaslat, tak super kvalita za dobrou cenu.
Druhe jsou e-kondomy.cz, co se tyka drazsich hracek (extrem analni dilda), tak naprosta spokojenost. Material prijemny, kvalitni.
V obou pripadech nikdy zadna reklamace neprobehla, spis naopak, nakupy co mesic nebo dva xD
Druhe jsou e-kondomy.cz, co se tyka drazsich hracek (extrem analni dilda), tak naprosta spokojenost. Material prijemny, kvalitni.
V obou pripadech nikdy zadna reklamace neprobehla, spis naopak, nakupy co mesic nebo dva xD
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Hele, k tý adrese: Je to víceméně ze zákona, pokud vím.

sexshopy
jaké sexshopy využíváte
jinak u nás nejčastěji růžový slon 😁😁