mám záujem som chlapík 55 r
Aj my uvazujeme ze pojdeme skusit zatiaľ sme neboli na ziadnej sw party radi by sme sa dozvedeli ako to funguje
Trenčín je za nás super! Niekedy je síce menej ľudí, ale vždy fajn a nikdy nebol žiaden problém. Odporúčame skúsiť
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Rozmýšľať na začiatok stačí
ahojte viete mi povedat ci tam chodia aj solo muzi? dik
Áno, chodia veru...
neviem aky mas problem s tym ze muzi chodia na stretavky. nik ta tam nenuti chodit
neviem komu si odpovedal, ale keď ich je veľa tak je to zle...moj nazor
Vám som odpovedal a ja chodím na stretávky v Jahodnej už pekných pár rokov a zo skúseností viem že 80%muzov čo sa prihlási ani nepríde a ty čo prídu tak je tak akurát. Neviem čo ste už boli v Jahodnej ale za mňa top
Veď choďte😂 a niekedy neprídu no, ale niekedy ich je veľa...
Ale však sa musí rešpektovať to čo sa dohodne a keď nechceš tak mal by to rešpektovať ale máš pravdu niektorý si to mýlia s bordelom si myslí že keď tam príde tak sa mu ženy samé budú vrhať ma pe...s. ale keď sedí ako mumak tak čo už a potom vypisuje somariny a v prvom rade sa idem zabaviť odreagovať sa a to ostatné je bonus
Len ked robis dohodnute a nad vami stoja traja honici a ty sledujes ci sa vystrieka tvojej partnerke do ksichtu.. nie je to co na sw chces (real z TN, na nas vkus je tam “surikat” vela), nic to nemeni na tom, ze TN je naj swingers klub na SK. Preto chodime do Ciech.
Ahojte Praha je v tomto ideálne mesto.... Klubov je tam viac a rôznej úrovne. Každý si tam niečo nájde čo mu vyhovuje. Za nás je Fantasy TOP! 👍
Súhlasím s tebou ale Jahodná je určite na Slovensku najlepšia a mám skúsenosť aj s TN aj Jahodná aj s čiech ale s českom to porovnávať nechcem
Parove stretavky su najlepsie. V Jahodnej nahulené ako vo 4 cenovej volakedy
Len v TN robia parove sporadicky.. co je skoda
Nova Lesna a Kraliky mas tiež pre pary
Len Nova Lesna nema so swingers nic spolocne. Je to viac dedinska tancovacka ako sw..
Kraliky sme neboli, nas bavia seingers kluby, tie porovnavam.
Kraliky sme neboli, nas bavia seingers kluby, tie porovnavam.
Áno máš pravdu ale len vonku na terase a dní sa fajčí akurát také čo neškodia a na letisku a určite tam chodí viac ľudí ako do TN
Mimo leta je ta terasa zakryta a je tam nahulene jedna radost(osobna skusenost) . Hore zas sa veselo hral do 24 tej cca biliard.
z odpovede citim ze nieste tym nadseni 😄
ahoj aj si sa nieco blizsie dozvedel? nevieme nikde najst na nete co je to zac
Bol som u Janka dosť často... vždy záleží aký ľudia prídu... priestory sú super vybavené
o akom jankovi pises?
Ahoj. Bol som v TN na gang bang. Priestor pekne zariadeny, pre mna trochu tma, ja som viac svetlomilny 
Kocka co tam vtedy bola, tak uplna pohoda. Ceny rozumne, ak mi to bude casovo vychadzat, tak zopakujem.
Ako bolo spomenute cesko, tiez planujem skusit aj nieco v CR.
Kocka co tam vtedy bola, tak uplna pohoda. Ceny rozumne, ak mi to bude casovo vychadzat, tak zopakujem.
Ako bolo spomenute cesko, tiez planujem skusit aj nieco v CR.
Boli sme v TN s manzelkou na gangbang akcií a spokojnosť. Aj priestor vsetko
Kde byva gangbang ? A je za to platene
ahoj a to manzelka bola ta co si to uzivala? Kolko vas bolo? A dostala aj odmenu FO? Ratam ze ano. ci?
Ano manželka bla uz sme boli viackrat
Dik za link, skôr som myslel či má niekto aj reálnu skúsenosť a vie napísať či bol spokojný a či to má úroveň, jeden čas som bol s expartnerkou v jednom byte na Juhu v TN a to bolo celkom fajn.
My máme real skusenost s GB v Trenčíne
A podelíš sa s nimi?
Co ta zaujíma bol.som s manželkou viackrát
asi ho zaujíma či ako singl chlap si zatrtká s cudzou ženou
Ano záruka keď je gangbang tak som.tam so ženou a cudzí chlapi
Ani nie. Nie som single.
A co teda ta zaujíma.vef chod skúsiť keď je gangbang
Jedine Čechy. Úplne iná mentalita ľudí
Iná mentalita v čom? Tiež by som tam rad šiel.
Bola som na pár swingeers párty na Slovensku a aj v Trenčíne, bolo super, ale tiež som počula na swingers v Čechách len samu chválu, že si to tam ľudia viac uživajú a sú uvolnenejší. Moja najbližšia návšteva swingeers, bude určite už len Čechách.
Ahoj das aj tip kde v Čechách ...
Ahoj, absolútne Ti neviem dať tip nakoľko som na sw nikde v Čechách zatiaľ nebola, iba čo mi amateri píšu svoje skúsenosti z Čiech podľa toho to hodnotím,že to tam má celkovo lepšiu otvorenosť.
Aha dik za odpovede chcel som skúsiť Brno Extasy ale nik neodpovedal či sa tam oplatí ísť preto som sa pýtal
to by aj mna zaujimalo, tiez to sledujem v stretavkach

Swingers v TN
Swingers Trenčín