bolesti při sexu a po sexu

přítelkyni bolí sex

Zdravím i když pochybuji o tom že mi někdo poradí ale zkusím to.takze hlavní problém je v tom že přítelkyně má bolesti když chci zasunout penis do vagíny.. po delší době pomalého zasouvání se podaří ale po aktu si stěžuje na bolest břicha!! Byla na visetrenich a vše v pořádku takže se ptám není třeba problém ve mě?setkal se s tímto už někdo?
Tak tu mam další zahadu.. dnes při sexu... Prve jsem lizal.. krasne otevřená a i "tekla" nejprve ja na ni a zasunul jsem, opatrně.. vsiml jsem si ze parkrat citila malou bolest.. sel jsem na to hodne opatrně abych ji neublizil!! Pote sla ona na mě a kdyz slezla tak jsem mel sulina celeho od krve.. nechapu!!! Vzruseni tam bylo u obou na maximum!!! Ale proč ji to pořád bolí?? Proč ta krev? Kdyz kramy ma dostat cca za ctrnáct dni!! Ja už nevim co delat!!!
Endometrióza

https://cs.wikipedia.org/wiki/Endometri%C3%B3za
Pokud ji nenasli nic fyziologickeho, je to jasny vaginismus. Nastudujte si o tom neco.
Děkuji zkusím si něco pročíst a uvidím zda se to shoduje.. vážně děkuji za rady
Jestli byla na vyšetření tak to asi nebude ten případ, ale kamarádka mi říkala, že má zakloněnou dělohu a má třeba problémy, že ji některé polohy bolí. Prý jí řekli, že by to šlo spravit operací, ale pokud by měla dítě, tak by se jí to zase pravděpodobně vrátilo.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Za tu dobu už byla hodně krát na ginde a podle testu vše ok
otázkou je ale jestli gynekologovi řekla, že má bolesti při sexu. Mě osobně to nepřijde normální, když bylo dříve vše o.k. a ted je problém. Doporučuji navštívit urologa.
V tobe urcite problem nehledej, spis nebude spravne naladena na sex a uvolnena ....