trojka ž.ž.m.

Nějake rady a tipy?..

Ahoj moje žena se mi nedávno přiznala že by to rádá zkusila s jinou ženou s tím že by si potom dali i mě a užili si trojku (ano jsem z toho v příjemném šoku a od te doby nemyslim snad na nic jiného). ... tak se ptam nemáte někdo zkušenosti kde takovou slečnu najít zde mi to přijde trochu nerealný (ale třeba se pletu). nebo jakekoliv zkušenosti a poznatky co se týče sexu ve třech žžm?... díky mějte se a mrdejte se !.
Ahoj.
Rád bych vyzkoušel trojku 2 ženy + já.
Kdyby někdo hledal napište. Pošlu foto.
Je mě 37let
185cm

Diky moc
Ať si žena udělá registraci jako žena, ideálně ověřenou nebo je připravena na ověření. Hned po registraci zablokuje vzkazy od mužů a párů, omezí ženy na registrované a dá si vlastní inzerát. Povolit odpovědi dalším ženám může kdykoliv.

Jestli chcete jednorázově vyzkoušet, běžte na swingers pouze parů s ženami a velice pravděpodobně po ní nějaká ženská "vyjede"...... Po mně vždycky vyjela.....
A pak ta žena, co bude oklamána hledající ženou z páru, bude nadšeně skákat do stropu, jupí bude u toho chlap, když s touhle variantou nepočítala? Já bych si sbalila saky paky a táhla do prdele
Díky za názory ale zřejmě bude nejlepší si s ženou zajít do baru typu Belmondo a třeba se poštěstí najít slečnu když si padneme do noty než slepě vyhledávat a psát si. A když ne aspoň si spolu zatančíme a užijeme večer spolu ;) .
Ahoj.Prvně,pokud budeš doufat že najdete zde tak asi se dost zklameš.Máme na to takový názor že těch pár žen co tu je tak chtějí jen ženu a a ta spousta párů většinou najdou reálně zase jen pár ale samotnou ženu je taky skoro nemožné *8*
No a zkušenost...je to hezké pokud všichni tři vědí co od toho čekají...pokud by se vám zadařilo,určitě si to moc užiješ *18* A když se vám moc zadaří tak vám to nějakou dobu i vydrží...my měli vždy jen chvilkovou známost kdy to ty holky chtěly zkusit hlavně s holkou a pak už byly se svými partnery a ukončily to.