Je my 29 a stale se budim mokry i kdyz mam sex nebo si to udelam. Nemate nekdo s tim zkušenosti?
Bacha aby to nebyla kapavka......
Tohle všichni pořád řeší, ale nikdo nevyřeší, každý se musí spokojit s tím co má a naučit se ženu uspokojit ať ho má jakého chce... Já jednou přebral holku maníkovi, který ho měl přes 20, bolelo ji to s ním, když nebyl opatrný a on si myslel že když má takovou kládu, tak už se ani nemusí o nic snažit. Žádný extrém není dobrý, ale není to jen o té velikostí penisu, byť je to pro ženy důležitý parametr a která říká že ne, tak pravděpodobně kecá ;)
menší ocas.muj má 27x6,a ze začátku sexování to byl problém.pak jsem pozna ženu,která chtěla jen ocas.skončilo to je í a mou trpělivostí tak,že nás má do dnes doma oba.pomaličku jsme si naše orgány na sebe nechali zvykat,až do té fáze,že že jsem kdykoliv mohl manželku vyšukat bez přípravy.poté jsme přibrali další pár,kde on měl ocas malý.jeho parnerka naopak kundu velkou.když si chceme opravdu tvrdě zašukat,tak baby prohodíme a jsme spokojeni všichni.malý ocas,přináši více náhodného sexu jak velký.i kurvy nejsou hrdinky,a jen pohoní,pohrají si,pokouří a vystříknou ale do kundy nepusti.
Ahoj ja mám 12-13 cm a len ja robim z toho problém ked idem do sauny a le baby zatial nic nepovedali
Ahoj, myslíte že délka 16 průměr 7 je ok?
Ahoj, já mám kolem 13 a manželka je spokojená. Jednou ale zažila milence, který měl kolem 20. Prvně jí to bylo nepříjemné, protože byl moc velký a tlustý, ale potom si to moc, moc užívala.
20cm a vacsinou naozaj dobre len na pohlad ohurit ale ked som sa obcas pozabudol boli aj slzicky!!!! uzivaj si co mas a neries ;-)
Račte si přečíst - včetně odkazů:
http://www.plasticka -chirurgie.info/diskuze/operac e-muzskeho-genitalu/dotaz-i199 02#19902
Prostě: jde to, výsledek je asi 25 - 30 % volné délky (2-4 cm, podle délky nervové a žilní pleteně). Jen nevím jestli to někdo v Česku dělá.
POZOR!
V odkazech jsou obrázky ze zákroku, které mohou někoho šokovat.
http://www.plasticka -chirurgie.info/diskuze/operac e-muzskeho-genitalu/dotaz-i199 02#19902
Prostě: jde to, výsledek je asi 25 - 30 % volné délky (2-4 cm, podle délky nervové a žilní pleteně). Jen nevím jestli to někdo v Česku dělá.
POZOR!
V odkazech jsou obrázky ze zákroku, které mohou někoho šokovat.
Připomínám - vyhoďte mezery z odkazu.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Takovej žalud kdo by ho nepolaskal nebo nepocucal a pomazlit se sním no to by byla nádhera
Mám malého ale ženu která by se to líbilo ne :(
mám taky malého 6 cm a ženský to vrušuje mám sice hypo penis
Tak to zde čtu a nestačím se divit.Evropský průměr údajně kolem 13 cm a ještě to s ním bolí.Jenom zde napíši,že chytrá žena si v tomhle nestěžuje.
NECHCITE MAT KLADU AKO JA, NORMALNE SI NEZASUKATE NIKDY NAOZAJ
Tak jestli ho máš 27cm, tak to opravdu nezávidím!
Mám celkem stejný náhled na věc.... mám ho ve stoje nějakých 14-15cm, což mi přijde málo, ale manželka si při sexu taky občas stěžuje, že ji to nadoraz bolí a když jsem se s tím zmínil milence, říkala že si z toho nemám nic dělat, že je akorát a že když na ní někdo vytáhl velkýho, co prý pak s ním má dělat. Velkou radost z velkých rozhodně nemá...
ty se máš, hned byx ji bral, s rukou...
nechceš pomoct?
nechceš pomoct?
Já jsem rád že takovou nemám doma. Ale ruku dovnitř bych si někdy rád vyzkoušel!
Mam ten samy problem sice me zadna nerekla ze je malej ale ja si to myslim a chtel bych vetsiho
bud rád že máč relativně malý ocas.ja mám 27x6,při ztopoření a než jsem poznal ženu,které by vyhovoval to byla doba.byl zájem,ale jak se postavil,jen pohrát žádné kouření a pryč.každý relativně malý ocas je lepší.když je uplně normální ženská,tak si poradí i s postavenou 10,když je debilka,tak uteče před mým ocase.nesmut a bud rád že máš co máš.ted lákám mladé namyšlené holky co si myslí že vše zvládnou,ale nezvládnou nic.
A proc ja ho mam velkej a je to problém při prvním styku to boli,tak si ne muzu dovolit sex na 1 noc vůbec moje manželka při prvních 3-4 styku se stěžovala ze citi bolest a potom sme museli si dat pauzu dva tydni postupne je zvikla ali ja se citim spatne,nechtel bich jeji delat te potize,ja je moc miluji,no je mi 22sm není tak obrovskej ali je to problém kamo nej lepsi je asi ten 16-18 smpodle mne
Jo velkej třeba pěkný,hezký na vzhled atd.,ale v akci absolutně na nic.. všichni maj z malého jen deprese ... když holka vidí malého tak se vysměje,ale pokd by měla mít v sobě hen 18 cm a víc tak se z toho okotí ..

maly penis?
jsou problemy s malym penisem?