Zlaté piesky..otvorenie sezony

Stará majiteľka plaze

Grancanaria333
Grancanaria333 Inaktív 2 évekkel ezelőtt
Tak vážení nudisti. Sezóna sa včera oficiálne začala ..stará majiteľka pláže už začala úradovať.miesto ma ohradené.vcera už dirigovala všetkých čo jej vstúpili na jej pozemok. Takže veľa nervov.sil do novej sezóny s touto psychopatickou starou karikatúrou zlatých pieskov....
A hozzászólást törölték.
Býva tam super, tak dúfajme bude aj tento rok. Rád zbehnem vždy
No poviem vam ze v nedelu bolo plno. Strasne vyssko je voda miestami niekde plaz ani nebola (plavkova cast) a na nude tiez zuzene brehy
Otázočka.
Chodieva niekto ešte ma nuda pláž alebo už sa tam nedá? Voda bude chladná už opaľovanie.by sa asi ešte dalo čo vy na to?
woyeur123
woyeur123 Inaktív 2 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
všetci slušní gayovia idú sa skryt do lesíka, neotravujú iných
Grancanaria333
O čom tu vediete tieto debaty? Je fakt, že pár trochu narušených osôb sa snaží vyhradzovať si miesto na pláži len pre seba, ako svoje, lebo si ho upratuje a upravuje, iní narušení, čo sa cítia ako neodolateľní fešáci sa potrebujú prísť pozrieť na vás aspoň dva-tri krát denne, ak sa dá tak aj porozprávať, pohladkať, no čo už s tým? to sa asi nezmení, na pláži je dosť miesta pre každého a s otravnými si poraďte, zbytočná debata..
Grancanaria333
Úradné hranice pozemku má vyryté palicou do piesku. Kataster by tu bol načo dobrý???
Neni ona si to len ohranicili a mysli si ze je to jej🤣
dnes som siel pozriet ci nahodou nezacala sezona, ale boli len rybari. Pridavate sa aj medzi nich ? Su tam celkom nahusto 😁
Oplatí sa ísť teraz na Zlaté ? Chodia tam aj mladé baby alebo len gayovia a staré paničky?
asi len stare ako ja ale aj mlade su obcas
Grancanaria333
Grancanaria333
Hlavne sa tam chodia ludia v pokoji opalovat.. takze je jedno ake je tam osadenstvo
ahoj da sa tam lahnut pisu tu ze je voda moc vysoko
My sme vďační za tie komunity ktoré tam sú, chránime si veci aspoň navzájom keď plávame na ostrov, a žiadni uchylovia tam nemajú šancu. A čo sa týka majiteľky pláže...prísť tam raz skôr ako ona a obsadiť celé jej ,, územie " deka vedľa deky, hromadne. To by som bola zvedavá čo by stropila za scénu.
Grancanaria333
Presne tak len škoda, že to takto neberú všetci pretože vždy sa tam nájde blb čo si mýli nudapláž so swingerskou. A kôli takýmto trotlom je nudizmus u nás vnímaný tak ako je.
Dodrbali to napriklad pary co tu vypisovali kedy tam budu aby dosli ocumovaci a ti teraz chodia stale a potom gayovia lebo sa tam chodia fajcit a jebat do lesika… vrchol bol ked normalne poobede plna plaz ludi co sa opalovali a kupali a hore na ceste normalne bez hanby honil nejaky curak.. xkrat ho chlapi z plaze upozornili tak na chvilu odisiel ale asi 3x sa vratil.. ked uz fakt mu chceli dat na hubu tak zmizol
Nedá mi aby som sa nevyjadril. Áno máš pravdu tiež niektorým párom dobre kúruje na tie sprosté hlavy. Minule leto vedľa mňa holohlavý paprda s kráskou si pomýlili nudapláž so swinger párty a po 3 minútovom divadelnom predstavení sa zbalili a utiekli. Vrchol bol homosexuálny pár chlapíkov ktorí raz v nedeľu na pravé poludnie keď bola preplnená pláž a obsadená do posledného miesta v otvorenom stane sa fajčili a jebali sa do riti. Úchylak honiaci si bez zábran a bez hanby čuráka na chodníkoch nad plážou bolo bežnou súčasťou zlatých pieskov. Bohužiaľ polícia 👮 takéto individuá nerieši pretože podľa ich vyjadrenia je to nízka nebezpečnosť konania pre spoločnosť 🤔😱😱
Presne pre toto som tam prestal chodiť so ženskou spoločnosťou aj celkovo lebo vždy sa tam nájdu honiči a uchyláci ktorý neodolajú pohľadu na mladú babu (23-30r) ….. je to hnus
Ale bohužiaľ toto sa nezmení pokiaľ to bude "neorganizovaná" nuda pláž. Keby tam je nejaký plavčík prípadne Sbs-kár, ktorý by dohliadal na dodržiavanie pravidiel tak by to vyzeralo inak. Ale problém s očumovačmi a úchylmi je prakticky na každej nude na Slovensku. Je to smutné lebo človek si tam ide oddýchnuť a vypnúť a takíto ľudia mu to celé skazia.
Ked pojdes skoro na koniec isto ju neminies🤣
To je tá opalená ako uhol? Čo sa volá tušim Janka? Díky za odpoveď.
V nedeľu tam bola už o 7:20 a hundrala že niečo tam rozbili pokazili
Grancanaria333
To je tá stará spálená.co je akože herečka a nikto ju nikde nevidel hrať? To je tá ktorá je učiteľkou na všetkých typoch škôl? Ťa.ktira na zimu chodí učiť do USA a pritom sedí doma na riti? To je tá.ktirej minulý rok konečne niekto drbol a zlomený prst teatrálne ukazovala každému aby ju ľutovali a každému ide na nervy?🤣🤣🤣. To je tá.ktira si minulý rok sama zapálila to rakosie a potom každého obviňovala? To je tá.ktora akože nič nezerie.lebo by vyzerala tlsta na kamere a pritom zožerie všetko čo jej ponúknu? Treba ju odtiaľ vydrbat.
Treba ju poslat do puce… naschval by sim si isla lahnut na jej miesto a velice rychlo jej vysvetlila ako sa veci maju
Grancanaria333
Viem chodievam tam aj ked tam dozadu pomenej