chtěl bych zkusit facesitting

Zdravím :-) Hrozně moc mě láká představa jak si mě přítelkyně přitáhne do klína, začne se vlnit v bocích a přirážet mi mušličku do tváře jak se jí zlíbí :-) Bohužel nějak se k tomu nemá :-( Prý, že by se cítila divně :-( Samožřejmě to chápu a nechci na ni nějak tlačit, ale jak ji mam přesvědčit, že bych byl v sedmém nebi :-D
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ani nevíš, jaká je to nádhera. Ležím, manželka si na mne pomalu sedá, její růžová pička se blíži k mému obličeji a už se snažím dosáhnout ji jazykem. Zlehounka dosedne a já jí pohodlně lížu, cucám poštěváka, její šťávička je úžasná. Ze začátku lehoučko slaná a pak krásně hořkosladká. Ona se na mně různě vrtí, masíruji ji přitom zadeček a když se udělá, její šťáva je něco úžasného, jak množství, tak i chuť. Pak se posune dál, nasedne na ptáka a jede Velkou pardubickou takovým stylem, že žokej Váňa by jen záviděl.
Přeji Vám, aby Vaše partnerka Vám to taky dopřála.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
To víš, že je umytá, voňavá. Ale když se i olizuje a cucá frajtr....
Skutečně to chce zkusit. Přesvědčte svou partnerku aby si zlehounka sedla na Vás. Koukáte se jí na bříško.
Pozdějc ji třeba naučíte 69, kdy ji můžete krásně lízat a ona Vám ho suprově vykouří.