Nez se ptat nas, tak zacni komunikovat se svoji pritelkyni. Vsechno je o komunikaci, kor ve vztahu.
Na neveru to nevypada..spis bych mozna zacala u tebe, jestli neni chyba na tvoji strane. Jak moc se ji venujes, nebo jestli si nezmenil sve chovani smerem k ni, atd..
Chovani zeny je skoro vzdy odrazem toho, jak se k ni muz chova. Vcetne sexu.. 🤷♀️ (szerkesztett)
Na neveru to nevypada..spis bych mozna zacala u tebe, jestli neni chyba na tvoji strane. Jak moc se ji venujes, nebo jestli si nezmenil sve chovani smerem k ni, atd..
Chovani zeny je skoro vzdy odrazem toho, jak se k ni muz chova. Vcetne sexu.. 🤷♀️ (szerkesztett)
Jak moc jsi pro zeny pritazlivy obecne.... Co si budem rikat,my chlapi casem ve vztahu zpohodlnime, chteli bysme krasnou manzelku, ale co se casem stava z nas nejak nevidime. A to neni jen ze ona ma pritahovat tebe, ale ani ta zenska asi neni uplne happy kdyz ma doma chlapa s pupkem, co o sebe nedba a vypada o 10 let starsi nez mu je. Davam priklad
Opravdu by mě zajímal vztahový život a vzhled/životní styl člověka, co mi dal mínus :-D Pokud to myslel vážně a nebyl to jenom jeden z mínusových trollů :-D
(szerkesztett)
Nejaky narcis.. 🤷♀️
A z těch všech informací cos nám dal čekáš radu? Nebo si chceš honit u odpovědi?
Proč hned myslet na nejhorší..Nemá spíš zdravotní problém?
Proč hned myslet na zdravotní problémy. Ustupování libida je zcela přirozené, ať už je to věkem, nebo vývojem vztahu. Jestli podvádí nebo ne se rozhodně nedá posoudit podle toho, jestli chce míň sexu. Spíš podle toho, jestli nezměnila chování, nezačala se jinak upravovat, netráví víc času mimo domov, nezačala se chovat divně, když jí přijde zpráva... Ale brát to, že aktuálně nechce tolik sexu jako dřív jako známku nevěry, to je na palici... Třeba jí aktuálně vyhovuje víc uspokojit se masturbací.

Myslíte že je mi nevěrná ?
trápí mě to