V létě po koupání třeba na Lhotě nebo na Dobříňi je to paráda. Navíc ještě vzrušující faktor, když jsou tam čumilové
Ahoj Katka mám kamaráda s vyhodama a ten mi to občas chce udělat a I udělá venku jen jsem u toho většinou moc hlučná a to mi vadí že mě někdo uslyší
Stebou bych si sex užil opravdu všude.příroda je příroda,miluju sex o strom
Sex venku je dobrý jen jako nouzovka. Všudy přítomný hmyz jak na zemi,tak ve vzduchu,nerovná zem,tráva úplně všude,odřená kolena,to jsou moje zkušenosti. O zimě ani nemluvím.
Správně 🤣.
A v zimě jsem to taky zkusil,ale nedopadlo to. Chtěl jsem ošukat kámošku na autobusové zastávce,ale pěkně mi to nandala. Řekla mi: Hele ráda si s tebou zašukám v teple,ale tady na to zapoměň. Ty jenom rozepneš zip a vytáhneš ptáka,kdežto já si budu muset sundat kalhoty minimálně ke kolenům. Ptáka si schováš do mě a já budu mít holou zmrzlou prdel

Měla pravdu a já ostrouhal
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Na vás bych se třeba i někde podival
Venku je to mnohem lepší než v posteli.Zkušeností máme bohatě.
v přírodě je to super, několikrát les, ale už je to dlouho, chtelo by to s nekym zkusit zase nekdy
Ano v přírodě to máme nejraději od jara do podzimu. Doma je to pro nás nuda.
Říká, ale s ženy to je problém.
Takže max si někde občas udělat dobře
Takže max si někde občas udělat dobře
Občas si dáme unas u rybníka...je to docela fajn
Z tvé zkušenosti tak maximálně mas jen puse .
Záleží, jak moc na tělo se s tou přírodou setkáme. Volnost, prázdnota, klid a divokost přírody má své kouzlo. Ale nejde to jen tak, cokoliv, kdekoliv. Chce to přípravu, vzít si s sebou nějaké to vybavení, myslet na hygienu, a mít alespoň tu deku, nebo to rovnou nechat na nějaké přespávání ve stanu. Ono na plážovém písku mezi půlkama, kolenech otlačených od bodajícího jehličí, nebo stehnech poďobaných od komárů zas tak nic moc sexy není :D
Ahoj já to ráda v přírodě jen moje kamarádka to venku nechce je u sexu hodně hlučná. Tak max mě vykouří já jí vylizu
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
To je sice fajn, ale casem dost nuda
Jo, v posteli je vice casu a klidu se zene poradne venovat. Ne ze bych prirodu uplne zavrhoval, ale je ty vzdy spis rychlovka a kdyz si muzu vybrat tak spis radsi opak rychlovky :).
4 roky jsem neměla sex mezi stěnama.. nechávám si to na důchod.. 😃
Výjezd do přírody, někde bokem o auto.. když nepohoršuješ veřejnost( což se mi né vždy povedlo) a neuznávám to.. mrdej kde chceš.. ale kde vaříš, spíš, uklízíš.. to je pro mě nuda.. (szerkesztett)
Výjezd do přírody, někde bokem o auto.. když nepohoršuješ veřejnost( což se mi né vždy povedlo) a neuznávám to.. mrdej kde chceš.. ale kde vaříš, spíš, uklízíš.. to je pro mě nuda.. (szerkesztett)
Co je "sex na blbečka" ? Doma a ještě s vlastní ženou.
Za mě ženská co ti nedá diktát na hned , tak nevíš do čeho jdeš.. Já sama hnedka ukazuji co jsem zač ať ví.. může utíkat hned.. herecké výkony..mě to nevadí, že uklidím, uvařím, né nedělej to.. je past 😃😃
Takové ženy jako jsi ty úplně miluju 😍😍😍miluju procházky do přírody a nejlepší co může být je když ti na prvním rande holka hned vykouří a nechá si to udělat zezadu
Je to vtipné i smutné .. v překladu, nevím dle čeho si vybíral ale ta pravá to není 😃
Jo jo... Příroda je super. Jednou jsem si krásným nahým rande uprostřed louky přivodila takovou alergii, že jsem málem umřela...
Když jsem tam roztoužena a vlhka šla, zapomněla jsem, že mi vadí kvetoucí tráva... Zatemnino... Totalne 
Umrit naha na louce pri sexu... Krasna smr
Jsem pro, bohužel najít holku co to ráda dělá venku je těžké...
Ja jsem taky pro . Bejvalka to mela v přírodě ráda....v parku ve vodě v řece na louce u zeleznice v lese prostě kde nás napadlo a bylo to super. Manzelka bohužel taková ale není
No ale zase má jiný přednosti takže cajk.
Áno mám to rád vonku . Najlepšie je pri lesíku na lúke na kopci. Vidíš všetko okolo seba.Mal som sex takn4x vonku a ráz to bolo pri rybníku ,Nájsť holku zas na to idem do toho.🫠
V létě většinou venku... U vody je s honiči zábava.
(szerkesztett)
Jasná volba, je to super. Vždy se těším na léto. Ale ne každá holka to ráda, často se bojí přistižení, nebo tak.
To chápu, ale mě je to třeba úplně jedno.
No to mě osobně taky😉👍. 30 znaků
se správným protějškem kdekoliv. a kdykoliv 😁. ale nesmí mi na mokrého foukat studený vítr. To se pak musí rychle schovat do tepla. Za současného teplého počasí to bylo venku ve stinném bukovém lese velmi příjemné.
Venku, nejenom v prirode je to proste jinak smyslnne. Me se libi i ten pocit, ze nas muze nekdo nacapat, jit kolem, videt nas... les, podchidy, opustene altanky, parky, stare budovy, aj... s tim spojeny treba dogging...
Sex venku v přírodě je super. Hezky ve stínu na louce u lesa s pěkným výhledem
S tebou by to bylo krásné v případě 🥰

Říká Vám něco sex v přírodě?
Venku je krásně a příroda víceméně vybízí...
Z mé zkušenosti jenom vyplývá > nedávat si deku na mraveniště. Pak máte soulož víceméně ohnivou :D