Jo to je fajne jen přímo do pusi a přitom za jízdu doni můj klacek a sedí name zády keme a celá náhlá hlavou do nich oči abych měl kozičky přímo před pusou a za roven ji koukám i do očí mňam
Malé jsou fajn, ale nesmí to být na korpulentnější holce, pak to vypadá divně. Žádné kozy jsou smutný příběh, měl jsem buchtu a ta neměla žádné, navíc byla ostříhaná nakrátko a při pohledu pod sebe jsem měl pocit, že prcám kluka.
No jasně že mladé a menší jsou nejlepší. Taky mám rád mlíko, ale k tomu nepotřebuju mít doma dojnici 😅🤣
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Moje ma take menci ale zas si je zvedá podprsenkou 😂😂😂
Kamarádka má jen 2 a mě to baví tada hlavně sex s ní
Tak jinak má velikost 75B počet je normální
DOMA mam nalite plné trojky, ale občas zatouzim po drobném hrudníčku. Sice jsem nikdy nepoznal, ale na fotkách se mi moc líbí. Ale je to vždy o tom v jaké harmonii je tvar a velikost prsou k postave ženy
Záleží na dotyčné slečně či paní celkově. I s malými kůzlátky umějí některé velké věci.
Ahoj mám kamarádku s vyhodama co má jen 75B a už ji I trochu visí je jí 50
Mám rád, když to pasuje, vždycky mi připadalo divné, když silnější holka měla malý kozy. No a obráceně, když se na kostřičce pohupují pětky, nicméně to má kurvózní efekt.
Raději pořádnou prsatici, kdy jednu kozu do dvou dlani nepoberu.
Ahoj tu co picham já tak je taky moc dobrá má to ráda hodně
Ne:) preferujeme vemena 😉.
Stejný názor ,minimálně trojky
Sorry ale tady je to asi zbytečny dotaz. Co člověk to nazor, 100 lidí 100 chutí. Někdo rad takovy,někdo makovy. Ja třeba na kozy nekoukam a je mi jedno jestli ma maly nebo velky. Ja koukam na zadek a kundičku. Jak ma hezky bochanek a brazdičku jsem na lopatkach. A nedej bože když je to v leginach. A stejně tak s tim zda lip pichaj kozaty nebo plochy. V mem věku už mam co srovnávat a na co vzpomínat. Posledni 3 ex partnerky byly prave +- 30 let věk. Rozdil mezi nama skoro 20 a jedna měla kuzlátka a prcala první ligu. 5 let bylo jen o prcáni,všude a vždy a o trojkách s holkama i klukama a byla top. Další měla kozy a taky byla top a stejný přístup a ja si říkal,jestli to nahodou nebyl muj "zlatej padák na konci kariery" :) Pořád,všude,trojky,sw... Jiná měla kozy a byla jak dřevo a další plochá a taky dřevo. To je spíš o tom jestli jí to baví a od toho se to odvíjí.
Souhlas,leginy a v nich i drobny naznak rysovane kundicky a konecna.To se proste neda
Upresni kam směřuje dotaz.
Chtěl jsem ti napsat soukromou zprávu, ale máš to zakazane
Chtěl jsem ti napsat soukromou zprávu, ale máš to zakazane
No já mám kamarádku ta má jen 2 ale suka skvěle

Máte rádi malé kozy?
upřesním