Sauna a nudapláž

Dotaz

Jaké máte reálné zkušenosti ze sauny a z nuda pláže že ženský ukazují svoje kundy, myšleno tak že pokud se koukáte ženský do rozkroku a jestli dotyčná roztáhla nohy nebo si sedla tak aby jste měli lepší výhled na její kundu.
stalo se v sauně, ale asi jsem se ji líbil více já jí, než ona mne :).

Na nuda taky, ale protože to zjevně chtěl její partner - kanda. Lehli si v mírné stráni úmyslně nade mne, ona nejdřív normálně, pak ji něco pošeptal a ona ji hodně roztáhla, abych viděl :). Krása.
v sauně i na nuda za ty roky se mi stalo, ale opravdu záleží na dotyčné. Chápu to jako výzvu, takže jdu do toho.
Co prěsně se stalo šlo by to upřesnit
V podstatě to, o čem je dotaz. Asi před dvěma roky jsem byl na nuda, sám - tentokrát bez partnerky- a přišla tam panička a usadila se - nechci říct vedle, ale nedaleko. Svlékla se a já se samozřejmě podíval. Kundičku měla pěknou vyholenou, to se mi líbí. Asi jsem koukal déle než je společensky únosné, takže si toho všimla. Asi se rozhodla, že mi ukáže víc, takže začala přehlídka: chvíli ležela s roztaženými stehny směrem ke mně, pak si šla zaplavat, vrátila se a když se ohýbala pro osošku, tak zadečkem ke mně atd.
V saune, na nuda, v naturistickem kempu se mi to nikdy nestalo. U zen. Chlapi gayove to je jina kapitola, ale pokud nejsi ptakolog tak te to moc nezajima.