Doteď jsem nevěděla, že sypu. 🤣🤣🤣🤣 Tehle doplňků se nebojím, nelegálních látek ano. Ráda bych zůstala ženou se svým milým klitorisem a jemným hlaskem.
Když tě tady tak sleduji tak si říkám,, že ty máš hodně omezený prostor ve výběhu co
,,
Vítám Tě na seznamu kyberšikany.
On chce normální debatu to aby začal se sunarem pro děti aby se něco přiučil
Skvělé téma na amatéry a k tomu ani nevím, na co se vlastně ptáš. Zaprvé, lidé, kteří "sypou", berou zakázané látky, např. steroidy. Vyjmenoval jsi normální sportovní doplňky stravy. Za mě protein je fakt dobrý, protože dostat do sebe dostatek bílkovin běžnou stravou není lehké. K tomu obsahuje potřebné aminokyseliny. Osobně nic jiného neberu. S kreatinem bych byl opatrný, hlavně si pohlídat dostatečný příjem tekutin. Zbytek si můžeš vygooglit...
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ok, spíš mi tam chyběl konkrétní dotaz.
Proč se na to ptáš, ty s tím máš nějaký problém a potřebuješ vědět názory ostatních, aby jsi věděl, jak to vyřešit ?
Ve kterém vlákně se ptáš na to, jestli někdo pociťuje rozdíl mezi sypáním a nesypáním ?
To co jsi vyjmenoval jsou normální suplementy ne steroidy. Ty vemeno hlupe.
Už se to vrbí, pač začínáš být stejně populární, jako poprvé.
Ve fóru i v blogu.
Co přijde příště BalbusXLI?
(szerkesztett)
Ve fóru i v blogu.
Co přijde příště BalbusXLI?
........ nevyhrožuj...... může být použito proti tobě
toto je hruška 🍐, toto je jablko 🍏, prosím nemíchat, děkuji
Názor není kyberšikana, takže nemůžeš použít absolutně nic. A když to použiješ, dostaneš úřední štempl na to, co si o tobě myslím. Takže hurá do toho. 👍
Prostě se chováš úplně stejně jako pod předchozíma přezdívkama, takže nechápu, že ses namáhal vůbec měnit nick.
Já píšu na veřejném fóru, kam může psát kdokoliv cokoliv, dokonce i ty. Takže tudy cesta nevede. A navíc jsi všechno o čem si myslíš, že jsou důkazy nechal smazat...
Takže veřejně ti píšu ať nás přestaneš pronásledovat blogy a příspěvky ve fóru. Když to neuděláš, bude to považováno za kyberšikanu, protože většina je tu registrovaná déle, než ty. 
Já Ti znovu píšu, že na veřejném fóru si budu psát co chci a komu chci. Pokud s tím máš problém, nemusíš sem chodit, nikdo tě k tomu nenutí. A pokud ano, tak volej policii.

Fitness a sypání - názor?
názor