Jsi ve foru "foto poradna" tak proc to resis tady mi nedojde
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Co si ale představuješ pod pojmem "mít amatéry"? Manželka amatéry nemá nebo o tom nevím, já jo. Chodím tu čistě jen honit u povídek nebo se bavit v diskuzích a často se spolu koukáme a smějem tady těm tragédiím ve fóru. Takže záleží co znamená mít amatéry. Kdybych tu obtěžoval buchty a psal jim kvůli jejich galeriím, posílal dickpicky s "zamrdáme?" nebo bych tu měl inzerát, tak by jí to asi vadilo.
Jeden stačí. Ještě aby amatér s amatérkou zplodili amatérčata...
Přítelkyně taky ví že jsem tady, bavíme se docela casto nad těmi dotazy tady
A je tu ona taky? To jsou občas perly, co mi chodí :) a nejlepší je, když neodepíšu hned, to byste občas vidět ani nechtěli. Ale nestěžuju si. Jsou to výjimky, naštěstí. :)
Nene není, teda aspoň o tom nevím. 😄
Jsem si chtěl založit ženský profil, ale chce to ověření přes tel a to nedám když mám tel u tohohle profilu. Jsem totiž zvědavý co vám chodí za zprávy od těch chlapů
Jsem si chtěl založit ženský profil, ale chce to ověření přes tel a to nedám když mám tel u tohohle profilu. Jsem totiž zvědavý co vám chodí za zprávy od těch chlapů
To bych nedělala, ať si ho založí žena. Fake profil nikdy není dobrý :/
Tak přítelkyně si založila teda profil, jako mazec, za takovou chvilku tolik zpráv. Nechápu co ty chlapy dělají. To jsou jen tady a zkouší každý nový profil ženský? Jen nabídky za FO nebo jen tak dáme sex. jako šílený. Já tohle fakt nechápu. Ale teď jsem pochopil, že vy ženy to tu máte hodně těžký.
založit ženský profil? je jich tam spousty tisíc
Tal ať si založí profil manželka a můžete si společně číst.Taky zde máme profil oba.
Já tu jsem, manžel to vi a je s tím v pohodě. A není cuckold nebo něco podobnyho. Proste máme sex jako zábavu a vztah to oživí. Ale vždycky záleží na partnerovi a jak mu to podas. Pokud to tedy vůbec reknes.
Jak jsem to řekl manželce tak byla překvapená, ale né naštvaná. Ukázal jsem ji svůj profil i zprávy, že mi píšou jen sami chlapi ikdyž mám napsané v profilu hetero. A jak jsme byli kapku víc opilí tak jsem se jí zeptal jestli uděláme pár fotek tak řekla že jo ať mě neotravuje tolik chlapů 🤣🤣🤣🤣🤣
to moje je z toho na prášky... mě tu jednou nachytala
Tak asi záleží na tom, co tu vlastně děláš
(szerkesztett)
Proc by ne . To jako znamená že když má někdo účet na amaterech že je jako nějak spatnej nebo jak ?

Amateri ve vztahu?
Zarlivost?