Malý péro - dotaz na ženy

Dotaz na ženy

Holky, co je podle vás malý péro ( cm délka, šířka ) a řekli by jste mu to ?
Proč Bych to měla říkat? Vždyť to přeci ví. Já mám taky malý prsa a nemusí mi to někdo říkat, to přeci vidím. Jediné co mu můžu říct je to jestli mi vyhovuje nebo ne.
Mě se malé prsa líbí. Vyfouklé vemena na kojení medvědů jsou otřesné. Každému se líbí a má ráb něco jiného. Ta to má být.
Každá mě podváděla a kvuli velikosti no
Nepodváděla tě kvůli péru, pokud je chlap šikovný, péro nemusí mít vůbec.
No to bych zas neřekla. Prsty a jazyk ok ale pero je pero.
Pero se nedá vynahradit!! I když umí lízat a prstit fantasticky....
aky je teda idealny velkost podla teba?
Nesmí být do 5 cm, jinak nic nepomůže.
Já si to teda myslím také a jsem smířenej, vlastně jsem začal kvůli tomu se převlékat za holku a péro už si ani nehonim no...
Jezisikriste. .Si myslim, ze problem spis bude mozek nez male pero. (szerkesztett)
Ne pro každou. A v tom je to kouzlo. Každý jsme jiný.
To jo každý jsme jiný, moje ho zase nepotřebuje vůbec stačí ji že má fajn chlapa co se umí postarat.Jo ale mě to nestačí nejsem chodící peněžemka a přines, odnes,udělej, oprav,....
Muze te tesit, ze kdyby ji zajimalo pero, sla by dal, jakmile by ho nekde uvidela 😊😊.
U tebe ma co potrebuje, az ochabne sexualni pud, budes rad, ze ti uvari caj 😊😊😊
Jaký si to uděláš, takový to máš. 🤷 S tím ti tady asi nikdo nepomůže.
Také ho mám ráda, ale je to spíš bonus, ale já nevyžaduji ani muže stejně uspokojivý sex mi poskytne i žena. (szerkesztett)
A co třeba nějaké pomůcky nebo návlek.
Malé prsa jsou nejlepší. Já je miluji. Protože se mi nelíbí velké plandáky. Zvláště při poloze na pejska, je to hrůza, jak to všude lítá. No a po běhu na 100m aby navštívila zubaře..... tak ještě jednou! Malé prsa jsou nejlepší......
Akorát že to nic nemění na tom, že jsou malé. A stejné to je i s malým penisem. Když je malý je prostě malý. Někomu se to líbit bude a někomu ne.
Jako zena odpovidam - vetsina zen neresi velikost pera.
Opousti muze, ktery se chova jako blb, ne kvuli peru.
Je o tom i Blog. Napsala ho zena.
Přesně. To jen chlap si myslí, jak jsou pro ženy důležité jejich centimetry a vůbec si nepřipouští neúspěch u žen kvůli tomu, že se chová jak blb.