Pravidla si stanovujete vy. Musíte si říct kde je vaše hranice... kondom, libani, sperma... heslo...
Cuckolding ma 3 fazy. C1 do C3. Prvni znamena ze cuckold je pritomni kdyz si hotwife uzije sex s jinym a sam s ni take ma sex i beze bulla. Druha faza je o tom, ze cuckold jen asistuje, maximalne si u toho honi (pokud smi) a sex s hotwife jen spolecne s bullem nebo po nem. Treti faza uz sex s hotwife vylucuje uplne. Cuckold cerpa radost a vzruseni kdyz hotwife mu vypravi. Hotwife soulozi jen s bullem. Vrcholoy cuckolding zahrnuje take inseminace hotwife. V jake fazy se nachazite vy dva?
Já si myslím jako BULL, že v momentě kdy HW nemá s cuckoldem už žádný sex, prostě žádné interakce ...ani ho nedráždí...ani ho nenechá občas i vyjímečně udělat....tak tam pak to není úplně dlouhodobě komfoltní pro něj...a prostě to roky fungoval uplně bez sexu nebude...
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Vnímáme to stejně ohledně komunikace. Mluvit, mluvit, mluvit.
radit někomu kdo má v profilu napsané:
Hledáme 2 muže pro soukromé wellness v Praze.
Příjde mi to zbytečné radit někomu kdo navštěvuje swingers.
inzeráty mají malou sledovanost, tak založím téma, že potřebuji poradit ohledně jednoho muže. V profilu hledají dokonce dva muže do soukromého wellness, a potřebují poradit ohledně jednoho
(szerkesztett)
Hledáme 2 muže pro soukromé wellness v Praze.
Příjde mi to zbytečné radit někomu kdo navštěvuje swingers.
inzeráty mají malou sledovanost, tak založím téma, že potřebuji poradit ohledně jednoho muže. V profilu hledají dokonce dva muže do soukromého wellness, a potřebují poradit ohledně jednoho
Musí existovat signál stop, který budou všichni akceptovat. Hranice se dají posouvat postupně. I v rámci setkání, stačí říct můžeš dál nebo zatím stačí..

Cuckold začátečník
Co nepodcenit?
Poradíte, jak si muž mám nastavit pravidla, aby se to nezvrtlo?