Rozbehlo sa to nejako? ..Neviem sice ci sme par v strednych rokoch asi uz trochu starsi.
Výborný nápad. Určite ak sa niečo bude konať sa rád zúčastním pokiaľ nevadí že som samostatný muž v strednom veku. Pred tým som chodieval do Palmy takže viem o čom sú tieto akcie. Treba rozhýbať Košice, dlho sa tu nič nedialo. Držím vám palce aby sa vám to podarilo.
Asi si si zle precital :) samotni muzi nie :)))))
Ak by bolo malo muzov pridam sa aj ked niesom z KE
Myslím si, že málo chlapov na tejto stránke nehrozí ;-) Jedine že by sa malo jednať real :-D
Ja som real pridem rad ked sa dohodneme
Ahoj ja mám strašný len nie som pár..ale som samostatný muž zatiaľ teda :)
Ja som tiež za,nie pisanie ale real
Aj my by sme sa pridali ak by sa niečo konalo
Ahojte,
pohlo sa to niekam? Mozno by bolo super na zaciatok nejake neformalne stretnutie niekde v bare, kde sa uvidi kolko parov ma skutocny zaujem.
pohlo sa to niekam? Mozno by bolo super na zaciatok nejake neformalne stretnutie niekde v bare, kde sa uvidi kolko parov ma skutocny zaujem.
Obnovujeme temu..
Co takto spravit najblizsiu sobotu (4.10.2025) neformalne stretnutie niekde pri kave/pive/vinku v nejakom podniku v centre mesta? Najdu sa nejake pary, ktore by mali zaujem prist - zoznamit sa?
Co takto spravit najblizsiu sobotu (4.10.2025) neformalne stretnutie niekde pri kave/pive/vinku v nejakom podniku v centre mesta? Najdu sa nejake pary, ktore by mali zaujem prist - zoznamit sa?
Fajn.napad.ak budete potrebovať pomôcť s niečim okolo organizacie radi pomôžeme.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Chodievalo sa do Popradu,ale v Košiciach, Prešove nic taketo nie je,niečo sa dialo v KE v Palme ,ale to uz davnejsie skončilo
V Poprade? No to by som sa zucastnil ...aj blizsie info?
Škoda, že hľadáte len páry. Ja by som mal tiež záujem
Ahojte...celkom dobra myslienka
(szerkesztett)
Píšu mi nejakí ludia bokom, tak sa budem snazit ich presmerovat na toto vlakno 👍🏻
Bolo by dobre, keby mal kazdy par co ma zaujem, nejaky hoci aj cenzurovany album, alebo aspon profilovku, nech ostatni vedia s kym maju tu cest.
Ahojte…znie to zaujimavo a radi by sme sa pridali k tejto myslienke 😎
My by sme mali zaujem sa stretavat. Ako si to predstavujes?
(szerkesztett)
Nemam ani tusenia zatial. To bol len taky napad a polozena otazka 🤷🏻♂️
Nápad veľmi dobrý. Len to dať dokopy
Rozumiem. Mozno sa niekto najde kto ma skusenosti a mozme zacat odtial :)

Košice-swingers
Košická swingers skupina.