Milenec vs milenka

Důvěra

Ráda bych znala zkušenosti amaterů, co se týče mileneckých vztahů. Kolik osobních informací jste věděli o svém protějšku?
Ahoj Katka poměrně hodně je to dlouhodobi kamarád takže jsem věděla skoro vše
Tak hledám milence, který mě nebude brát jen jako nádobu na jeho sperma. A taky nemíním spát s neznámým člověkem. Pokud si chceme oba to mazlení, líbání a sex užívat, je to samozřejmě lepší bez gumy. A k tomu je potřeba trochu důvěry a informací o tom druhém. A prožitek je daleko lepší, když jste k sobě naprosto otevření, upřímní a je tam sympatie s trochou té důvěry a náklonosti. Na rychlý, anonymní sex si chlap může dojít do bordelu, přece. Nebo si tu užít s nějakou, co jí je to jedno. Ale tam bych se teda bála nemocí.
Ahoj, měl bych zájem kdyby to bylo ještě aktuální...........
Naše slova píšeš .....! Nak to cítíme i MY!
Tak samozřejmě nějaký ten základ. I když jsme oba věděli co chceme a do čeho jdeme, nějaké základní informace prostě jsou potřeba znát. Oba jsme byli zadaní a náš milenecký poměr byl hlavně o fyzickém vzhledu a sexu, ale pořád jsme se k sobě chovali jako k lidem
Je dobře o sobě něco vědět ,než potom zjišťovat že jsme odlišný. Někdy i pár písmenek napoví ale přeci jen cas ukáže zda je to co člověk hledal
Ahoj měl jsem milenku, úžasná šikovná. Věděli sme o sobě vše..Proto ta chemie a krásný milování..
Dle mého názoru, ke to spíše o osobním setkání, které o tom člověku hodně řekne, pár schůzek někde na veřejnosti u kávy třeba než se huspne do postele. Na seznamkach si stejně každý řekne co chce jen aby dosáhl svého. Měl jsem milenku a potkali jsme se na diskotéce a byl to nádherný vztah.
Ahoj Jarda mám kamarádku s vyhodama a protože jsme se už před tím znali dlouho tak jsem měl hodně informací
Já chci vědět, že je můj protějšek člověk a stejně tak chci, aby ke mně přistupoval jako k člověku, ne jako k masturbátoru. Jestli si nechce povídat, sdílet, nepustí informační chlup a přijde si jenom vyklepat pytel, ať si zaplatí šlapku. Má strach, že kamarádčoft naruší jeho dokonalej vztah, manželství, kariéru nebo svobodu? Tak ať to nedělá a nebo opět - ať si zaplatí šlapku.
Plně s váma souhlasíme. Ale iluze jsme už dávno ztratili.
Záleží na nějaké "hloubce" toho mileneckého vztahu. Někdo se třeba bojí něco z osobního života říct... Za mě to je ale nutný, znát a vědět, pokud jde o nějaký dlouhodobější kamarádský vztah. Sdílím s ním breberky, bacily, tělní tekutiny, nevím, proč by se měl bát mi říct, kde bydlí, kolik má dětí, nebo klidně povyprávět o tom, co ho v neděli doma nasralo 🤷 Důvěra je základ.....si myslím..... 😉
Přesně tohle jsem mela na mysli. Řekla jste to úplně přesně. Děkuji.
Hodne, rikali a sverovali jsme si dost, ale vyvoj v milenectvi byl pozvolny a nejdriv jsme byli kamaradi. Ted uz jsme zase kamaradi a porad si verime a zrada neprisla. Tak asi stesti? Nevim. Ale ta duvera byla/je fajn.
Nepotřebuji vědět vše hlavně né informace o příliš osobním životě, ale na druhou stranu je dobré vědět s kým se zavírám do jedné bubliny a navíc jsem dost hovorný, tak zase musí být o čem mluvit. Dost možná bych nechtěl sex s ženou o které nic nevím, ale lidé jsou různí a toto je jen můj pohled. Znát jména z rodiny milenky, ale rozhodně né, to by mělo být tabu, ale že třeba jedno do Egypta na dovolenou a jak tam bylo, proč né.;)