Real Feel Dildo

Poradite ktory je ten spravny? :)

Ahojte, rad by som sa obratil na nase damy s prosbou o odporucanie. Na trhu je velke mnozstvo real feel dildo a podla popisov je problem vybrat pre moju damu ten spravny ako prekvapenie. Kedze by som nechcel ist cestou pokus/omyl, bol by som vdacny za vase skusenosti alebo hodnotenia. Ako si viete predstavit, tak otestovat a vratit ak sa clovek netrafi je v tomto pripade nemozne. Mate real feel dildo doma a ste s nim spokojne? Ak ano, ktoru znacku a model by ste odporucili? Nasa predstava je dildo, ktore je na pocit co najblizsie ludskej kozi a ma prisavku. Nehladame ziadne extremne tvary, velkosti ani funkcie. Vopred dakujem za to, ze sa podelite o skusenost ;)
Keďže to ma byť prekvapenie, myslím že aj keby ti tu 10z10 žien odporučilo jedno konkrétne dildo, tá tvoja by mohla byť 11. ktorej by nevyhovoval. Daj jej radšej možnosť vybrať si samej a ty to len zafinancuj :)
Ano…viem co myslis, skor som ale mal na mysli podelit a o to, ze ktora znacka model naozaj pripomina ludsku kozu. V tom by sa damy mohli zhodnut.