Malýho musíš měřit od prdele :) a jestli je to úplně špatný tak začni mezi lopatkama :)
Hele, sou tu takový, co Ti budou říkat, že na tom nezáleží, atd. Podívej se do inzerátů. 98% hledá velký……takže odpověď je jasná.
Tak ono i s tímhle kašpárkem se dá něco zahrát. Ale ženské taky dají i na mozek, což když napíšeš, že tvůj penis je MALÍ tak si úplně reklamu neděláš.
Pokud máš potřebu někomu sdělovat velikost svýho péra, bude na to malý, i kdyby mělo 20 cm.
Strč si to pravítko radši do prdele, bude mu tam líp, a centimetry nikomu necpi.
Strč si to pravítko radši do prdele, bude mu tam líp, a centimetry nikomu necpi.
Ne, rozhodně by mi tohle nestačilo. :)
A kolik potřebuješ? Nebo chceš?
Já bych prošel? Do metru mi chybí skoro 80 čísel 😁😂
Chodily by jste s klukem, který má s penisem od narození problémy a museli by jste používat hračky atd místo penisu?
Položím ti otázku..... Dokážeš ženu udělat dvěma prsty ? Určitě ano a také určitě nemáš prsty dlouhé 13 cm. To by si měl ruce řádný lopaty :D Tím chci říct ,že na velikosti tolik nezáleží, jako na tom co s nim umíš.
(szerkesztett)
Spíš bych řešil, že neumíš psát, než s někým spát
nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej
Tak je menší, no a co? Máš kromě toho i ruce, jazyk, a obchody jsou napěchované pomůckami nejrůznějších tvarů a velikostí.
Nízké sebevědomí ti v té posteli bude daleko víc škodit, než ta samotná velikost. (szerkesztett)
Nízké sebevědomí ti v té posteli bude daleko víc škodit, než ta samotná velikost. (szerkesztett)
Ano, 13 cm je podprůměrná délka čili můžeš říct že je malý. A 100 žen 100 názorů. Nějaké to bude stačit, nějaké to bude vyloženě vyhovovat a nějaké to přijde směšné a bude to pro ni málo...
Průměrná délka je 14cm se standardní odchylkou 1,5cm. Takže 13cm je stále průměrný penis...
Rozumný a pravdivý komentář. Důležitá je i šířka kolikrát více než délka.
Ženský spíš než centimetry řeší, jestli ten chlap umí zaujmout jinak a hlavně jestli není debil.
Toto téma je tu už několikrát a je to furt dokola.
Každá je jiná a každé vyhovuje něco jinýho. Co čekáš, že se tady dozvíš? Pokud ti vůbec odpoví nějaký ženy, tak některá napíše, že je to malý a jiná napíše, že to není malý. A k čemu ti to bude?
Toto téma je tu už několikrát a je to furt dokola.
Každá je jiná a každé vyhovuje něco jinýho. Co čekáš, že se tady dozvíš? Pokud ti vůbec odpoví nějaký ženy, tak některá napíše, že je to malý a jiná napíše, že to není malý. A k čemu ti to bude?

Zájem o délku penisu
Můj penis měří 13cm