Rimming můžu jakkoliv, nechat se od ženské, nebo naopak ženské sukat anal jazykem
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Nemáš se za co stydět a věnovat se můžeš oběma dirkám najednou jen zvol správnou pomůcku je to naprosto super možná ti oplatí stejnou kartou u nás to tak funguje .
Jednou za čas. Super! To jí vždycky nabudí.
Nekdo dom ktery ma rad hodne aktivne rimming?
Je to opravdu to nejlepsi a nejprijemnejsi,co muze zena pro sveho muze udelat.Pritelkyne mi to poprve udelala,kdyz sme spolu byli kratce.Jeli sme spolu na vikend na chatu,trosku se popilo a kdyz sme vecer zalezli do pelecha,tak pri 69 sem byl nahore a ona mi lizala pytel a ja ji kundicku.Zniceho nic me chytla za boky a pritahla si me k pusince a zaborila jazyk mezi pulky.Nechapal sem.Popravde me to do te doby nenapadlo,ze se to vubec dela.Bylo nam 16let a nejlepsi bylo,kdyz sem s ni slezl a zacali sme se libat,tak sem citel svoji prcku na jeji pusince.To bylo olizovani,ta vasen boze,jeste ted se klepu....
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Jedna přítelkyně mi to ráda dělala a je to fakt úžasný, zvlášť když se to dělá pořádně a dlouho. :-) Zajímavý že sobě to odemne dělat nenechala.....
Jasně že člověk musí být vykoupaný a umytý.
Jasně že člověk musí být vykoupaný a umytý.
Přítelkyni se to taky líbí a občas si o to i sama řekne a udělám to s chutí :-P...samozřejmě po důkladné sprše. A když ho líže ona mě, je to to nejlepší, co může být :))
Partnerka byla nejdříve proti, ale teď špulí a sténá. Je vidět jak si to užívá. Dokonce touží při dráždění poštěváčku abych ji do zadní dírky strkal prstík...

rimming
mate nekdo zkusenosti?