Také mě šukal majitel Sabinovky a bylo to fajn :).. jen by mohl častěji a dávat mi vstup zdarma :)..
Za mě to záleží na tom, jak chce vlastník vést klub, jestli striktně profesionálně, nebo na bázi přátelských vztahů. A když se rekrutují ze skupiny swingerů, tak se dá předpokládat, že se také zapojí do dění, zvlášť když se s některými návštěvníky znají více osobně. Asi bych v tom neviděl zásadní problém.
A co Vám na zapojení majitelů tedy vlastně tak vadí? Tedy kromě toho, že nemusí platit vstup 😀
Vypadá to, že co jim na tom vlastně vadí se nedozvíme, asi opravdu jen to, že nemusí platit vstupné :-D Možná by si mohli otevřít vlastní SW klub a když tam půjdou, tak zaplatiti vstupné aby to bylo profesionální :-D :-D
Mně osobně to vůbec nevadí,ba právě naopak,cítím se příjemněji,že to není čistě jen byznys. Mám ráda tedy menší kluby, min lidí, ne jen bar na "bušení", ale komu vyhovuje něco jiného,jeho věc. Takže z mého pohledu to neprofesionální není.
Majitel není vždy totéž co provozovatel.
Pamatuji že v Horkách u Čáslavi se pravidelně zapojoval pan majitel i barmanky.
Musím se připojit a přidat názor z druhé strany.
Zdarma to pravdu není i když nebudem brát v podtaz nájem, personál,fasování atd tak minimálně stress a knowhow a vlastně vše kolem klubu. To by asi podniku sebralo to srdce.
Snad každý SW klub v republice patří swingerům,. Fantasy co vím tak swingeři, Angelswing -swingeři , Vila také swingeři " aspoň dříve " Desiré -swinger. Nirvana -swingeři. Bunke swingeři. tedy minimálně majitelka dříve prý swingovala.
A každý z těchto majitelů má odlišný názor na swingers. A proto některý je wellnes, jiný klub. a podobně .
K nim se přidávají zákaznící kteří na to nahlížejí stejně a tím mají podnik jako oblíbený. " základ a stalé zákazníky myslím"
Takže když si swinger založí swinger tak musí se swingers přestat? Nebo má chodit jinam? Co když ho nepustí, nebo nařknou ze špionáže ? Tady v CŘ je dost paranoa.
Takže kuchař co má restauraci tam nemá jíst? Mechanik si od sveho autoservisu nemá nechat opravit auto?
Myslím že by bylo horší být odtažitý jelikož by to vypadalo, že si přijde nad zákazníky.
Nevidím problém se s někým seznámit a v případě oboustraného zájmu si užít tak jak to funguje u nás. A nebo
podpořit nováčky a být tředa někde okolo a vedle nich. Ale samozřejmě inkognito se k někomu nacpat je špatně.
Něco jiné je personál. Ten by měl být profesionální a vzbuzovat dojem že ho sex vlastně vůbec nezajímá. :-D
Názor , že někdo na swingers něco nesmí protože ho vlastní ale já jo jelikož jsem si zaplatila je možná jeden z důvodů proč je SW v ČR v takovém stavu.
Věřte , že do SWINGERS takový názor rozhodně nepatří. Swingers je životní styl otevřen ostatním. Ne nárazová zábava která se přepočítává na kasty a peníze.
(szerkesztett)
Zdarma to pravdu není i když nebudem brát v podtaz nájem, personál,fasování atd tak minimálně stress a knowhow a vlastně vše kolem klubu. To by asi podniku sebralo to srdce.
Snad každý SW klub v republice patří swingerům,. Fantasy co vím tak swingeři, Angelswing -swingeři , Vila také swingeři " aspoň dříve " Desiré -swinger. Nirvana -swingeři. Bunke swingeři. tedy minimálně majitelka dříve prý swingovala.
A každý z těchto majitelů má odlišný názor na swingers. A proto některý je wellnes, jiný klub. a podobně .
K nim se přidávají zákaznící kteří na to nahlížejí stejně a tím mají podnik jako oblíbený. " základ a stalé zákazníky myslím"
Takže když si swinger založí swinger tak musí se swingers přestat? Nebo má chodit jinam? Co když ho nepustí, nebo nařknou ze špionáže ? Tady v CŘ je dost paranoa.
Takže kuchař co má restauraci tam nemá jíst? Mechanik si od sveho autoservisu nemá nechat opravit auto?
Myslím že by bylo horší být odtažitý jelikož by to vypadalo, že si přijde nad zákazníky.
Nevidím problém se s někým seznámit a v případě oboustraného zájmu si užít tak jak to funguje u nás. A nebo
podpořit nováčky a být tředa někde okolo a vedle nich. Ale samozřejmě inkognito se k někomu nacpat je špatně.
Něco jiné je personál. Ten by měl být profesionální a vzbuzovat dojem že ho sex vlastně vůbec nezajímá. :-D
Názor , že někdo na swingers něco nesmí protože ho vlastní ale já jo jelikož jsem si zaplatila je možná jeden z důvodů proč je SW v ČR v takovém stavu.
Věřte , že do SWINGERS takový názor rozhodně nepatří. Swingers je životní styl otevřen ostatním. Ne nárazová zábava která se přepočítává na kasty a peníze.
(szerkesztett)
V poho, díky za názor i z druhé strany.
Asi naprosto nevhodné z mého pohledu. Číšník v restauraci si při obědě k Vám také nepřisedne a nesní svůj zaměstnanecký oběd společně s Vámi u stolu.
Jedno české přísloví říká: Co je v domě, není pro mě. A toho by se majitelé měli držet.
Jedno české přísloví říká: Co je v domě, není pro mě. A toho by se majitelé měli držet.
Tak to se ale nedá srovnávat ne? Do restaurace přece nejdete s cílem se u stolu prostřídat s jinými lidmi, ne? Tohle srovnání spíš odpovídá tomu, zda by bylo vhodné, aby k vám do postele skočil majitel na hodinovém hotelu. Tam to (stejně jako s tou restaurací) vůbec vhodné není. Ale na swingers (kde je to navíc z principu jen po vzájemné dohodě), to přece ničemu nevadí, pokud je zajištěný personál.
Když je na místě další personál a o hosty je postaráno, proč ne?
To není řečnická otázka, zajímají mě argumenty proti. Na zapojení ani nezapojení mě nic nepohoršuje.
To není řečnická otázka, zajímají mě argumenty proti. Na zapojení ani nezapojení mě nic nepohoršuje.
V pohodě. Není v tom nic. Jenom prostě profesionální přístup. A možná taky aspekt typu "vy plaťte za vstup na swingers, my ji máme zdarma. A podotýkám, že opravdu nejde o peníze. A pokud na místě není další personál a provozovatelé jenom využívají možnosti obcovat ve více zdarma? Taky čistě protiargument bez jakéhokoliv útoku.
Asi tuším, který klub myslíte. Ale když už se vyprázdní, nebo je jen pár párů, zábava se rojede, všechno je tam self-servis, tak proč ne? Zrovna v tomhle problém nevidím. Argument, že "obcovat více zdarma" je pro mě osobně lichý - pustíme si k sobě koho chceme my a jestli je to zrovna majitel, to je tak trochu vedlejší. Jako daleko větší problém vnímám pouštění singlů na párový akce za prachy.
"vy plaťte za vstup na swingers, my ji máme zdarma."
Tak pokud to mají majitelé "zdarma", tak se jedná o domácí párty, že jo? Tam pak problém se zapojením domácích problém nevidím, na domácí párty se s tím počítá. Otázkou, kde na domácí párty někdo vybírá peníze?
Pokud se bavíme o sw klubu - tedy něco, co má prostory, vybavení, webovky, personál,... to mi teda "zdarma" nepřijde ani trošku. :-D Tady se bavíme o nákladech klidně v milionech u těch menších klubů. U těch větších i v desítkách mega.
A jak tu padlo - poukd je zajištěný personál, proč by si majitelé neužili?
Tak pokud to mají majitelé "zdarma", tak se jedná o domácí párty, že jo? Tam pak problém se zapojením domácích problém nevidím, na domácí párty se s tím počítá. Otázkou, kde na domácí párty někdo vybírá peníze?
Pokud se bavíme o sw klubu - tedy něco, co má prostory, vybavení, webovky, personál,... to mi teda "zdarma" nepřijde ani trošku. :-D Tady se bavíme o nákladech klidně v milionech u těch menších klubů. U těch větších i v desítkách mega.
A jak tu padlo - poukd je zajištěný personál, proč by si majitelé neužili?
Vyvážit příjmy a náklady akce je právě na majitelích. Peněžní, organizační, jakékoli.
Ale rozumím, taky znám lidi, pro které je rovnost nákladů to nejzásadnější téma.
Ale rozumím, taky znám lidi, pro které je rovnost nákladů to nejzásadnější téma.
Máme na mysli komerční swingers párty, kde se vybírá vstup...

SW párty a zapojení majitelů
Co si o tom myslíte? Za nás naprosto neprofesionální, ale rádi se necháme přesvědčit o opaku.