Velikost klitorisu

Zdravím všechny ženy. Zajímala by mě velikost vašeho klitorisu. Přítelkyně ho má hrozně malý a tak schovaný, že se těžko k němu dostává. Chtěl bych si s ním hrát a pěkně ji to udělat a lákalo by mě kdyby byl možná trochu větší. Klidně pošlete fotky vašich miláčků (samozřejmě stačí jen detail bez obličeje a postavy). Můžete k tomu přidat třeba i své míry ať jsou k tomu nějaká data a mohl bych zjistit jestli to má na velikost nějaký vliv.

Zeptám se, bylo dost materiálu k nějakému srovnání a následnému výstupu?
Před pár lety mi velikost mého klitorisu byla hodně nepříjemná.. ale čím dál více objevuji, že chlapi mají velké klitorisy rádi a já ho také začala milovat(nedokáží si představit, že by při orálním sexu měl být někde zalezly😅). Nikdy jsem se nepídila po tom, co velikost určuje, ale dříve jsem měla větší množství testosteronu v těle.
Velikost klitorisu je u každého pohlaví jinak vnímán.U mužů je to něco extra vzrušující a u žen to může dělat problém i v běžném životě (tření se,vzrušením se a podobně)
Stejně jako penis tak i klitoris je každý jiný. Asi to chce při hraní být kreativní a trpělivý..
Míry čeho, osoby? A má výška, šířka muže nějaký vliv na velikost pindíka :)
(Už párkrát mě napadlo jaký to bývá nepoměr.... *22* )
Osobně si myslím, že nemám příliš velký. Ono jde spíše o to, jestli dotyčný umí na dotyčnou správně sáhnout. Nevěřila bych, ale vážně na to něco bude
No jasně že míry osobo 🫣. Většinu žen taky zajímá, jestli chlap který je vysoký má i velké péro a několik holek se mě už na tohle ptalo, tak proč jsem teda zrovna já nějaký úchyl když chci vědět jak je to u žen. Nechápu ty dementní narážky lidí tady. Každej chlap tady prohlíží galerky holek a mastí si u toho péro, ale já jsem prý honič jen kvůli tomu, že mě zajímá tohle a rád se na reálné pindy s pěkným klitorisem podívám, tak jako se na fotky dívají ti dementi co tu píšou ty keci.
Tento komentář jsem odstranil. (szerkesztett)
Líbí se mi velký poštěváček 🥰🥰🥰🥰 ukážeš mi ho ???
Jj a ukážeš ho za kredity 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
To zbožňuju, dobře se cumlá 😁😁 a saje
To mě zajímá, ona ho má zase hrozně malej
No, také se mi líbí velký klitoris. Ale to co jste zplodil za příspěvek, to je teda dílo 🙈
A co ti na příspěvku přijde konkrétně divné? Sám máš rád velký klitoris a asi se na něho i rád podíváš, ale za úchyla a honič jsem já 😅. To jsi dobré jelito. Prostě mě zajímá velikost v porovnání třeba s výškou a šířkou ženy. Tak jako třeba tlusté ženy mají velké kozy, tak mě zajímá jestli to třeba funguje i takto. Už několik žen se mě ptalo, jestli je pravda, že vysokej chlap má velký péro a malej ho má menší. Takže jsou to podle tebe taky úchylačky a mastičky, protože je to zajímá?
No tak já jsem tlustá a velké kozy fakt nemám a postevak mám taky pidi
Jako když jste byl malej, což Vám duševně vydrželo dodnes. Vezměte nůžky, obrázky klitorisů, stydkých pysků, vystříhejte, a vytapetujte si jimi pokoj. Budete jako v ráji, a žádný moula Vás nerozhodí tak, aby jste musel někoho přívlastkovat, tedy pokud víte co to je. ✌️ (szerkesztett)
Každej z těch co tu jen uráží a mají blbé keci, sem chodí a čumí na galerky holek, ale oni úchylové a honiči nejsou, ale když druhého zajímá otázka velikostí klitorisu a nedejbože by chtěl i fotku od reálné ženy, tak on je pak úchyl a honič. Trošku se zamyslete nad sebou blázni
Hraběcí rada. Jak zjistí, že to za nic nestojí, když to nepřečte?
SmartFeather
SmartFeather Inaktív 2 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ale já nehledám anonymní kundy blázne a to že seš honič mě nezajímá
SmartFeather
Bože ty jsi vzácný ignorant, ale bohudík s tím budeš muset žít celý život jen ty sám a nikoho tím nemůžeš nakazit. Protože debilem se nevstaneš, debilem se narodíš
SmartFeather