Sauna "Lublaňská" v Ostravě?

Ahoj chtěl jsem se zeptat, zda nekdo znáte, jestli je na Ostravsku a nebo aspoň poblíž Ostravska nějaká sauna typu Lublaňská v Praze? Přítelkyně se mnou v lublaňské byla A líbilo se jí tam. Ten koncept ji přijde v pohodě. Prostě jdeme hlavně do sauny a když tam s někým, kdo je nám sympatický něco podnikneme, tak úplně v pohodě ale vyloženě na swingers party zatím přítelkyně moc nechce je to na ní moc přímočaré...

"Komentář porušuje pravidla", když napíšete že podnik ničí ukrajinská verbež, která má pocit, že si v České republice můžou dělat co jen chtějí. Jedná se údajně o nenávistný komentář , k smíchu když vezmeme v podtaz tu banderovskou líheň nsáklou nenávistí a jejich pojetí zábavy.
A hozzászólást törölték.
Bohužel v nejbližší době nebudeme budovat další provozovnu. Nápad je to ale zajímavý 👍😉
Bylo by super, pokud byste vybudovali váš sauna club i zde na Ostravsku... Praha je trošku z ruky...
A hozzászólást törölték.
Ahoj vLublanske jsem nebyl,ale jednou jsem hezky laskoval s párem v Relax365 v Porubě. Moc rád bych si to zopakoval tak se když tak ozvěte...
To co je v Praze ,nemůže být v Ostravě, nemůžeš rovnat kvalitu s kvantitou!!