No já už doma nic žena nechce naštěstí mám kamarádku s vyhodama a ta to má ráda jednou jsem ji ojel i v pokoji její dcery
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Napiš prosim pokecame kotě či vic :)
Koukám ty to zkoušíš na každou tady co? Už se ti aspoň nějaká ozvala? Dost pochybuju
Ještě bych zkusil sklep a půdu...
Píšu jako žena z páru: Jsem s partnerem 10 let a řekla bych, že nyní máme nejlepší sex. Já se o touhách bála mluvit, ale on přišel s tím, že pojďme žít a užívat si vše na maximum. Budeš-li chtít kontaktuj nás.
Mam kamarádku která měla podobný problém a tak nevěděla co dál .. a vyřešila to jednoduše. Jak již níže zmíněno. Pozvala si diváka kamaráda obou a skončilo to trojkou a byly oba spokojeni.. ale u ní to netrvalo dlouho ale sex s kamarádem byl dobrý tak se občas sním vyspí... 😁 Se mnou 🤗🤗
A proč uvádíš na profilu,že jsi bez sexu,když s kamarádkou sex máš?
Díky za připomenutí již jsem to chtěl upravit ale bohužel vždy zapomenu a málo kdy sem zavitam
Tak někdo změní chlapa.. někdo pozve domů někoho aby se na ně koukal ti sexu.. už to je jiný náboj.. ubytování se v hotelu, udělat si výlet..
Skusit trojku, čtyřku.. vyzkoušet něco nového..
Způsobů jak si to spetřit je určitě více.
Skusit trojku, čtyřku.. vyzkoušet něco nového..
Způsobů jak si to spetřit je určitě více.
Copak?
Kšefty nejdou, tak se potřebuješ zviditelnit?
Kšefty nejdou, tak se potřebuješ zviditelnit?
Asi změnit práci.
Nemám nic proti holkám co se prodávají, ale dotaz tvého typu je vzhledem k tomu kým jsi docela směšný...
Tak jsem ráda, že jsem tě aspoň pobavila.
Jo jo změn chlapa a pak dalšího a další a dalšího ono vlastně pořád to bude časem obehraný.....to jsou úvahy tvl.

Obehraný
Taky vám příjde sex doma už obehraný, jako stará deska?
Zkoušeli jsme to už všude, v kuchini na stole (přičemž se mi serval řetízek), na zemi v kuchyni, ve všech pokojích, koupelna ve vaně a pořád je to to stejné... Asi změnit místo a nebo chlapa?
Díky za názory