Sexuální stereotypy

Bouráme tabu na téma stereotyp v sexu

Každý z nás už určitě narazil na nějaké sexuální klišé – muži prý myslí na sex každých 7 sekund, ženy předstírají orgasmus... Jaké stereotypy v sexu vám přijdou nejvíc nesmyslné? A naopak – narazili jste na nějaké, které ve vašem životě opravdu sedí? Pojďme si o tom otevřeně promluvit!
Velké nebo drahè auto má chlap s malým pérem.....
Tak tomu věřím podle sebe to můžu potvrdit
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Proto píši, že je to cliché. Nejčastěji to čtu a slyším od chlapů s jízlivým podtónem a levným, starym autem..... (szerkesztett)
Asi tak nějak. S velikostí péra to nemá co dělat, ale zároveň se občas domnívám, že s egem ano :-))
Dotaz byl na sexuální stereotypy. Podobné auto s egem a postavením souvisí, prostě s potřebou ukázat, že na něj má.

Za mě osobně, je X4 na líbání a cestování pěkná a pohodlná, navíc se mi v červené fakt líbí. A když to porovnám se svojím Swiftem, kam se mi na místo spolujezdce skoro nevešel . :))
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Těch nesmyslných je hodně, třeba:
- ženy mají menší chuť na sex než muži,
- ženy jsou méně nadrženější než muži,
- ženy potřebují delší čas na orgasmus než muži,
- ženy snáze dosahují klitorálního orgasmu,
- malé procento žen dosahuje mokrého orgasmu,
- jen muži mohou mít sex bez lásky,
- atd.

Vlastně všechny, kde se obecně mluví o mužích či ženách. Nenašli jsme nic, co by platilo obecně na všechny muže nebo všechny ženy a fungovalo to.
"ženy snáze dosahují klitorálního orgasmu" když u tohohle doplníš "než muži", tak to jako jediné bude určitě správně :D
Aaaa *1* tam nám vypadlo snáze než jiného typu orgasmu
Ze se "vsechny" zeny porad vymlouvaji/boli je hlava, brisko a podobne. Za me nejvetsi nesmysl*6*
Asi tak... Za celý život jsem tuhle výmluvu nepoužila.
..... jaký si to uděláš, takový to máš, kdo jen sedí na prdeli a kafrá se nesmí divit že mu život plyne kolem....
Jak tahle odpověď souvisí s tématem?
Mě to přijde docela vtipné. Protože první co me napadlo, bylo klišé, že kdo přijde na amatéry, musí šukat první ligu....
....a jak tvoje odpověď souvisí s tématem???.... každý ať si šuká kteroukoliv ligu kteréhokoliv sportu.... vůbec mě to nezajímá.....jestli chceš vidět něco vtipného mrkni se do zrcadla😜
Dovolím si nesouhlasit s tvrzením že čím větší a dražší auto tím menší penis. Spíš bych to nazval tak že úspěšnější člověk. A oralnipani zase nezklamala, vás bych chtěl opravdu podkat na živo.
....tohle není odpověď pro mě že jo?😄😄😄
Ne není jen můj názor na dané téma.