Me bavi, jak se tady modri vrhaji i na jine modre, aby z nich dostali, jestli na sw nahodou nepujdou s polovickou, aby se mohli pridat:-) O psani cervenym nickum nemluve:-D
Ahoj nechces zkusit ted v patek?
Celkově mě taky zajímá kde je to v Praze dobré? :)
My máme rádi v Praze Desire 🙂,ale záleží na akci.
Jaké to tam je? Plánujeme tam jít teď v pátek na swingers jsme ještě nebyli … ja 34 moje 35 neztratime se tam mezi staršími?
Ahoj, za nás je super klub Desire. A to jsme starší než vy. No, máme to dál a teď se tam chystáme až za měsíc na Valentýnskou…
(szerkesztett)
Tak děkuji za tip. Urcitě půjdu zkusit
Ahoj nechces zkusit ted v patek?
Ahoj ty tam jdeš v pátek? A jdeš sám? Nebo?
Pisnu do zprav a domluvime se tam
Není za co 😉my půjdeme asi tuto sobotu.
Nirvana Club nebo Fantasy, můžeme jít spolu
To už začali chodit do Nirvany lidi?
Byl jsem tam loni asi 7x a bylo tam cca 20 lidí i hodne párů.
To jsi sečetl všechny návštěvy dohromady?
Já tam byla jen jednou a byla to bída, ale tak nějak furt slyším, že je to tam bída…že tam pomalu nikdo nechodí. Jen vím, že jednou tam pořádali sraz Amatérů, tak je možné, že tam bylo o něco víc lidí.
A to si myslíš, že ti někde v nejakem jinem clubu budou říkat, že do jiného clubu chodí lidi ? A nebo soudit club podle jedné návštěvy? SRAZ Amateru se nedá počítat, protože 90% lidi neprijde. A věřte i když je to asi nepochopitelné pro některé, tak návštěvnost lidi z amateru je adi 5% ostatní s tímto webem nic nemají společne.
Je možný si v clubu zaplatit i tebe na sukani 🍆💦💦💦????
Jenže mně psal kluk, který byl u vás v klubu a před 14 dny mi to říkala jedna známá, která u vás byla. Takže já nesoudím podle jedné mé návštěvy, ale podle toho, co říkali lidé, kteří u vás byli a také podle toho, co čtu tady ve fóru.
(szerkesztett)
Ono je to všude jak to trefíš, co si pamatuji hodne tam bylo cizinců.
Pokud nemáš rezervaci předem,tak to bude asi problém.A počítej na dnešní noc s 2x-3x vyšším vstupem.
Myslím, že jako samotná žena s tím mít problém nebude. Hůř jsou na tom páry a samotní muži jsou na tom ještě hůř.
To se řešila noc 31.12,teď je to všude volné.
Aha🙈…tak to potom jo ;-) To asi bylo plno.
Já měla na mysli, že bylo plno ve Fantasy ;-)

Kam dnes na swingers v Praze?
Ahoj poradí mi někdo kam dnes na swingers v Praze?