Sex z cikánkou ano/ne? Brno

Zdravím všechny. Delší dobu mě vzrušuje si někde najít pěknou mladou cikánku černošku. Chtěl sem se zeptat i na váš názor zdali to máte podobné.
Prosím jestli ano tak nějaké tipy kde bych mohl hledat.
Nejlépe lokalita Brno okolí Zvonařky. Ale i jinde po Brně.
Děkuji

Myjsmezjihu
Myjsmezjihu Inaktív 1 évvel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ano - ne nejde psát, protože chtějí 30 znaků....takže ANO.
Mám to stejně jako ty. Taky toužím po pohledný cikance, prostě tmavší holce, mulatka, černoška. Vždycky se mi líbíli. Měl jsem šanci a tu jsem prosvihl.*10* Byla krásná
To bys asi zažil sex jakY ještě nemels
Zkusíme si spolu zamrdat. Jsem taky od Hodonína.
..... slevový portál je vedle.................😄😄😄
Tak v Brně asi tam, kdy vždycky. Plynárenská a okolí. Chodím tam z práce občas a jsou tam
Na pracovním úřadě nebo sociálce.
A kdo ano,tak je čuně *3*. Nevím,co je hůř
Čuně v čem ? Znám mnoho pěkných Cikánek co o sebe pečují a jsou mnohem čistejši jak bílé holky
A du blejt velebnosti🤮🤮🤮🤮🤮 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
A hozzászólást törölték.
Většina žen od nich dává ruce pryč, protože si představí nějakou "špínu" někde z ulice nebo gheta. To ale neznamená, že nejsou výjimky. Je to způsobeno předsudkama a tak
Výjimky potvrzují pravidlo, jinak by to nebyly výjimky.
Mnohdy nejde o predsudky. Staci se na nektere z nich jen podivat jak vypadaji a hlavne jak se chovaji. Tim nerikam,ze jsou uplne vscichni takovi,ale je jich vic nez si umime predstavit.A to jsou ty duvody proc neni dobre s nimi mit cokoliv splecneho.
Kdyby vypadaly a byly na úrovni jako Grace C Maisa, Kandie Monae, Anna Foxxx, Halle Berry, Thandiwe Newton nebo Ashley Ocean ... proč ne.
proč furt lidi píšou to debilní "30 znaků"? dyť to jde i bez toho, stačí znát správné znaky
Už tenkrát říkal jeden, že by se neměli barvy míchat . A to to byl malíř
Tom_906
Tom_906 Inaktív 1 évvel ezelőtt
Rakouský malíř narozen v Braunau?
Každý má jiné chutě, ale já osobně nechápu co kdo vidí na cigánkách a už vůbec ne na černoškách 🫣
Hrosik93
Hrosik93 Inaktív 1 évvel ezelőtt
Ale jo neříkám. Přeci jenom pěkná česká holka je nej 😉 jestli chceš ozvi se můžeme něco podniknout 😉🖐️
Mě vždycky lákalo cucat tmavé dvorce a koukat na černou pičku, která je při roztažení uvnitř růžová. Zároveň mě zajímalo jejich jiné pižmo/vůně, stejně jako říkala kámoška po tom, co šukala černocha, ale asi si to umím odpustit. Normálně mě spíš odpuzujou.
Tak do toho jdi a uvidíš, jestli se ti to bude líbit.
Urcite ano. Nejlepsi to je v brne marie kuncove 2. Enjoy.
I během dne se tam něco dá najít? A kolik si berou
Jojo jsou úžasný v posteli čím mladší tím lip
...jsou tam nějaké prodejné cikorky?? Cejl, Plynárenská atd....to je známý, ale tohle slyším prvně...👍
Ta ulice je asi Markety Kuncove,ne Marie. No je to tam des bes*66**75*
Tam stávají venku? Nebo jak to tam je přesně ? Díky
Tak to o tebe bude mezi zenami "rvacka" ☺☺
Ani ne,,, 🤔😅,,,, to dřív bude konec sveta🤩
Tady bude rvačka o víc rádoby mužů se mi zdá, samej alfasamec a chytrák tady 😉
No ale jinak sem normálně na pěkné české ženy samozřejmě 😉 jen mě to láká ale obejdou se bez toho.
Hlavně se musíš podívat, jestli nemá brouky :)
Tovize o tom mám největší strach. Na to si musím dát pozor