Fyzicky a psychicky zdravá žena má rada sex. Ak žena odmieta sex typu bolí ma hlava, som strašne unavená... môže to nasvedčovať že jej muž nestačí, nevyhovuje. Buď ju nepriťahuje, nevhodná veľkosť náradia (poväčšine malá), slabá výdrž (pre 2-3 minútky sa jej neoplatí ani začínať), mizerná technika alebo kombinácia viacerých dôvodov.
zhnusil sa jej ako chlap to je cele netreba v tom hladat vedu, pokial je zena zalubena nevdi jej ani maly saso ani dvojminutove divadlo jednoducho to spravi a tesi ju ze muz je spokojny
Ahoj, asi ta nepoteším, ale každý má rad sex, ale záleží na tom, s kým 🙃
Divila by si sa ale su ludia ktory ho vobec nepraktizuju. Z roznych dovodov.
Tak ju vymen. Stebou nie. Ale poza chrbat jej to ide na tutuvku
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
A hľadáš j vám pár, pritom manželka nemá záujem o sex. A ešte hľadáš pár, ktorý vám pomôže z finančnej krízy.
Skusal si taku tajomnu metodu - porozpravat sa s nou o tom?
Keď nechce tak nechce a tam ti z tvojej strany nepomôže nič, aj keď sa na hlavu postavíš.
keĎ nechce ona, bude chcieť iná
Prekvap ju. Niečím čo má rada (večera, divadlo, kino...?) alebo čo ste spolu robievali a ona na to už dávno aj zabudla. Buď pozorný ale na sex nenaliehaj, skôr nejaké nežné gestá. Musíš jej na to vytvoriť atmosféru, a pokiaľ k tebe ešte niečo cíti, určite sa chytí
Toto je naozaj ťažko. Proste niektoré ženy sú chladné ... nemajú radi sex. Dôvody sú širokospektrálne ... ak nepomôže komunikácia ...nepomôže nič. Tam, kde nič nie je ... nič nenájde
Ak ty mas chut na sex tak si zatrtkaj inde a je po probleme
Niet divu že ty žiadnu nemáš. Chudák ten pes.
Šibe ti na to si ako prisiel? Ja mam partnerku...
no jejda, asi trtká inde... nie si prvý
Poradiť je ťažko ale v poviedke má rada sex či len vymýšľaš?
Nevymýšľam takých príbehoch máme viacej ale to sú príbehy pár rokov dozadu.

Manželka nemá chuť na sex
Manželka nechce sex
Naposledy sme mali spolu sex pred 5 mesiacmi.
Vie mi niekto poradiť ? Alebo čo mám robiť ?