Starsze kobiety to nalepsze kochankij oddają się całkowicie. Mają więcej doświadczenia i potrafią w seksie wyczyniać takie rzeczy, ze pieprzenie ich przenosi cię jakby na wyższy poziom , to kaplanki seksu. Są spokojniejsze / bardziej napalone / dają sobie czas na cieszenie się twoim kutasrm traktują go jak bóstwo cieszą się i kochaja każdym jego centymetr.
Tak 50 + są już najlepsze
uwielbiam starsze kobiety, w ogóle sex zaczyna najlepiej smakować po czterdziestce
Uwielbiam! W zasadzie w ogóle nie jestem zainteresowany kobietami poniżej czterdziestki.👍
uwielbiam ogladac starsze kobiety całe nago
W tym roku spędziłem walentynki z moją teściową.Moja żona często pracuje w terenie i niestety 13 lutego dostała wiadomość że ma delegację.Kupiłem kwiaty dobre wino.I co tu robićJedyna kobieta w domu to moja teściowa.Troszkę wina,kwiaty no i stało się.To było dla mnie nowe doświadczenie i niezapomniany sex.Moje relacje z teściową się poprawiły i mamy zamiar częściej sypiać ze sobą.
Są super i to doświadczenie którego brakuje młodzieży
Kobiety są jak wino w tym powiedzeniu jest sporo racj, często się sprawdza, wiedzą czego chcą, są świadome swojej kobiecości czego tak często brakuje
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Oczywiście zawsze dlaczego nie można podziwiać takich kobiet
To prawda. Dojrzałe kobiety wiedzą czego chcą i jak dać max Przyjemności
Yees A mature woman is worth her weight in gold these days I've always been attracted to mature women.

Czy lubicie starsze kobiety
Bardzo lubię starsze kobiety z dużymi piersiami uwielbiam minetki, może jest kobieta z okolic bliskich Giżycka