Masaz s vyvrcholenim

Uz dlho ma velmi vzruzuje predstava masaze kde mi maser masiruje cele telo, vnutorne stehna, dotykmi drazdi penis a dotyka sa ho a nasledne ma privedie k orgazmu bud rukou alebo ustami. Idealne ak by aj maser bol nahy. Nemusi sa jednat len o masera, moze to byt aj role play, rad by som si nieco take skusil ak by ma niekto chcel pomasirovat a spravit

Pekná predstava. Našťastie mám takú masérku ktorá mi toto všetko čo popisujes aj reálne dopraje. Je medzi nami už taký diskrétny vzťah a nevymenil by som ju za nič na svete
A doslo k tomu prirodzene postupne alebo ste sa dohodli :)
my sme sa dohodli skôr či by teda bolo možné aj niečo také. Povedala mi, že takto dopredu sa k tomu vyjadriť nevie, že je otázka osobných sympatií, či si budeme sympatický, že u nej to bez vzájomných sympatií nepôjde za žiaden príplatok. . Náklonnosť tam bola od začiatku , podotýkam vzájomná náklonnosť, ale dôvera a kamarátstvo medzí nami sa budovalo postupne sme si boli bližší a bližší
ja mám tiež jednu masérku ku ktorej chodím, hocikedy keď napisem. Tiež sa to budovalo pomaly a dlho, ale stojí to naozaj za to. Slušnost urobí najviac.
ahoj, nie som síce masér ale takú masáž by som ti veľmi rád spravil ak máš priestor :-)
,,, pekna predstava,, mna prave laka skusit tak nejakeho chlapa masirovat draždit a aj urobit,, aj ked maser niesom a nahy by som nebol,, no mat k dispozici telo atraktivneho chlapa na taky experiment by ma rajcovalo,,, 👍*6*