Přestal mě bavit sex

Ahoj všichni, vyřešil jste někdo nějak, že jeden z partnerů přestal mít chuť na sex? Nemyslím vyřešil to milenkou. Ze začátku vztahu jsem to byla já, kdo chtěl víc sexu, přítel tehdy neměl moc chuť a často mě odmítal. Jsme spolu 6 let a za tu dobu jsme z několikrát denně došli až na 2x za měsíc, děti nemáme. Prvně jsem se snažila vymýšlet něco nového, sexy prádlo, polohy, hračky atd, ale nejsem typ, abych někoho nutila. Tak jsem si zvykala na méně a méně sexu a teď už nepotřebuji žádný. Nějak nevím co s tím, prostě vůbec nemám chuť, touha už je úplně fuč. Další věc je, že přítel by sice chtěl víc sexu, ale nic pro to nehodlá dělat, akorát mi to vyčítá, nic nového nevymyslí, předehra nula, taková ta klasika na koníčka a tod vše. Samozřejmě jsem mu to říkala, třeba ať vymyslí něco nového a klasicky nevymyslel nic. Má někdo podobnou zkušenost?

Ahoj, se ženou jsme cca 14 let měli jsme také krizi a to někdy před třemi léty. Náš začátek byl dost stejný jako u vás prvních několik let to bylo skvělé, sex několikrát denně, až se z toho stalo párkrát do měsíce. Já chtěl, ale ze strany ženy bylo odmítnutí tak časté, až i já rezignoval. Začaly jsme o tom mluvit kde je problém, proč a univerzální řešení není. My to dostaly na nějakou +- dostatečnou úroveň 2x do týdne s skvělého vášnivého sexu. Problém byl na obouch stranách. Těžko říct čím je to u vás, jestli tě přitahuje fyzicky, je tam jiskra, nebo je ta tam? To by bylo na delší povídání a rozbor kde může být problém. Vášeň se holt vytrácí a je potřeba vzrušení nějak nastartovat. Počítám že jste o tom komunikovali a řešili.... Asi bez úspěchu když jsi až zde?
Byl jsem ženatý 35 let ,já mohl a měl chuť každý den ,manželka ,takové mouchy ,vemte si mě .Pak jsem sehnal kamaráda ,do trojky ,to se jí líbilo ,dnes jsem sám ,a chuť na sex mám pořád ,ale když vidím ty vyholené hnusy ,tak už chuť nemám .
Hezký den,
ono je to tak, že o vztah je nutno pečovat. Je to důležité z hlediska stárnutí, kdy se člověk mění, hormony, stres, problémy atp. Já si našel třeba i čas více na sebe. Chodím do sauny, pokecám s novými lidmi a člověk si uvědomí, jak je na tom a umí s tím víc v hlavě pracovat. Zkuste použít i přírodu, třeba takový kotvičník, maca, různé vitamíny a pohyb. Možná to bude chtít i trochu okořenit stereotyp v podobě venkovního sexu, možná i si o tom promluvit, ale je to tak, že opravdu u mnoha lidí to tak je a potýkají se se stejnými problémy.
Dva důvody: Hormonální nerovnováha, Chybí vzájemná tělesná přitažlivost

Hormonální nerovnováha pro muže je celkem jednoduchá = nedostatek testosteronu. Zvýšit se dá mnoha věcmi... cvičení, zdravá strava, dostatek spánku... nejlehčí je asi doplnit vitamíny a minerály. Na to doporučuji 2 kiwi denně, dělá divy *13**13*.

Co se tebe týče, těch hormonů je víc a to už je za hranicí mých znalostí.. ale zvýšit testosteron taky dost pomáhá. Nejlepší je návštěva příslušného lékaře, tyto problémy jsou celkem časté a co vím, dají se celkem snadno řešit.

Snad pomohlo ✌