Mat tak tvoje problemy. Ved nech si kazdy hlada co chce. A ked niekoho hladas mas narok si klast podmienky. A ty mas zas pravo na taky inzerat nereagovat. Skor mi to pride ze si frustrovany, ze nevyhovujes vacsine pozoadaviek. Noc v zlom, ale toto je tak zbytocna tvoja starost..
No to je Topka.inzeraty kde žena bez foto a s vahou 100kg si kladie aky typ atď.iny nech nepišu a hlavne prilož civilnu foto čo ona nema v profile nič.pary to je kapitola sama o sebe-vkise tie iste hĺadaju jedno a to iste.ale oni su užasny a perfektny preto stale hĺadaju.kategoria dievčat za peniaze nebudem komentovať.na každeho zvaženi.chore to je.už nikto nehĺada nejake rozumne zoznamenie a popisanie ale každy si tu kladie podmienky ako by vyberali nejaku vec.z druhej strany chapem že je tu veĺa ĺudi ktori si tu niečo kompenzuju zo života.v skratke -asi budu blejt velebnosti
Myslel som si,že ja ja mám už nejaké blbé vnímanie sveta, ale vidím že to vnímate rovnako.
ja tomu hovorim ze svet sa vrit otaca😂 ale treba to brat z rezervou vela profilov sa tu robi aby ste kupovali VIP a dalsia cast su falošne a ta posledna cast o raroch je dost divna tu nieje lahke najist niekoho na normalny pokec nie este nieco viac 😂😂
Inzeraty, alebo komunikacia tu je naozaj sranda. Ludia uplne stratili sudnost a vnimanie reality. Za mna su TOP inzeraty napr.: on ponuka sluzby, ale hlada max do 30, sport postava, fajka jemu a FO jemu, samozrejme je bez priestoru. Vlastne mu posli ecka a pal do pi....,)
je to zabava s inzeratmi. rad ich citam a rozmyslam, či tí ludia chcu vobec odpoved. tolko navzajom si odporujucich požiadavie píšu, že tomu nevyhovie nikto. a ked niekto predsalen odpise, tak ho hneď spucujú, že nevie čitať s porozumenim. ťažko najsť mlade dievca so skusenosťami, či mladeho chlapca s prebytkom peňazí a domom. smejem sa ked žena hlada mladeho vysportovaneho ktoremu sa pácia staré rozkysnuté. ale asi preto hladá. nehladala by ak by takých bolo na každom rohu 5. alebo starý chlap hlada mladu zabezpečenú nymfomanku, ktorá rada upratuje nahá..topka bola asi, ked gay hladal NORMALNEHO gaya, ktorý trtká koňa. tam som dlho rozmýšlal ci za normalneho gaya sa považuje ten čo trtka kona a za nenormalneho gaya ten čo trtka kobylu. ako hovorim, je to zábava.
ja som už dávno zistil, že tu je to iba o fantazirovaní a podvode - anonymne sa dá hocico do inzeratu, alebo aj do chatu...nad tým konom by som sa nevzrusoval, vsak to urcite pisal CAP
Veď to.každy tu len bude vypisovať z gauča v umastenom tričku a na realnu kavu alebo nejaky šport tu nenajdeš.akurat sprška invektiv a vymyslov ako na Miss 2022

Ach, tie inzeráty... :D
Pozrel som si inzeráty "Pár hľadá muža" a nestačím žasnúť.
"...priestor nutný, bez toho sa neozývaj...."
"....maj penis aspoň 20 cm a riadne hrubý...."
"....nepíš bez fotky v správe, inak mažeme...."
"....F.O. pre nás......"
Keď "Pár hľadá ženu", je to o niečom absolútne inom..
"....u teba, alebo u nás................."
"....ponúkame f.o. ............."
".....Wellnes platíme my :-)........"
V prípad "Pár hľadá ženu" veľkou väčšinou v inzerátoch ani nie sú požiadavky na výzor. Dokonca niekedy ani na vek. A keď sú požiadavky na výzor, tak len typu "ideálne bacuľka", alebo "štíhla"... Žiadne nároky na veľkosť pŕs, "pevnosť" vagíny (analógia ku rozmerom penisu), atď...
Bojuje sa za rovnoprávnosť žien s mužmi, pretože údajne sú to muži, ktorí sú "na koni", na úkor žien. TO JE TAKÝ NONSENS ŽE AŽ... Platí to akurát tak v moslimských krajinách a v krajinách tretieho sveta. U nás ANI OMYLOM. A to ani nespomínam fakt, že ročne sú to možno aj stámiliardy (v eurách), ktoré sú v obehu za "sexuálne služby" - kde v 99,99% prípadoch platia muži ženám....
Ten sex je dielo Satanovo............