Kvalita galerií?

Přijde mě že doba pokročila,fajn,mobily mega super ale fotky horší a rozmazané.

My třeba nesnášíme galerky z WC. Když si někdo fotí ptaka na záchodě.
Tak tak. Ve většině případů je to spíše odrazující 😟 vždyť i ten nenáviděný "dickpic🍌" může mít přeci trošku úroveň.😉
Satisfactory
Satisfactory Inaktív 1 évvel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
kdyz to sou casto fotky kradene z netu, nebo delany z videa a z netu musi to na kvalite byt znat, jen admini nepoznaji ze schvaluji kradeny obsah
Hlavně ten obsah galerií.......... (szerkesztett)
Dobra fotka musi splnovat dva parametry. Zvladnuta technicka cast (to se da vycist z knizek, webu atd.) a pak kompozice. S kompozici je to mnohem slozitejsi. Pro ni musi mit clovek cit a take o ni umet myslet. Dobra fotka je ta, ze ktere je citit, co tim chtel autor rict. No a kdyz pak clovek vydi pres cele pole snimku pipinu, nebo cu***a, no tak to vypovida jen o jedinem. Ze autor/autorka je … Proste, dobra fotka neni ani tak o megapixelech, ale schopnosti zachytit dany moment, afmosferu. No a pokud je autor zaroven objektem (at uz sam, nebo v paru…) chce to udrzet si rozumnou miru vzruseni a soustrdenosti na snimek.
Zajímalo by mne, který debil dává palec dolů.
Asi ten/ta co mají v galeriích šulina či pipku přes celý záběr. Jiný důvod mě nenapadá.
Ahoj - palec dolů dává ten, co byl na vojně a nemá rad zelenou. 😀

Ale má rád pohadku "Červená Karkulka" 😀😀
Proto dává červené palce 😀😀
Já ho dostanu taky, heč 😀😀
Taky myslím - kdysi jsem chování blbů řešila - už jsem psychicky otužilá. 😀
Proto nedám dopustit na pevný stativ, solidní fotoaparát a hlavně čas rozvahu a plán. Ona i jemně rozmazaná fotka má své kouzlo když nejde o fotku péra držené v ruce se špínou za nehty focené na záchodě kdesi v toitoice.
To technické vybavenie sa dá ešte obísť, najmä kde sa ruky netrasu a je svetlo.
No ta druha časť, špina, bordel v pozadí a len genitálie, to je už ťažšie, s tým, teda s tými ľuďmi nič neurobíš a neprevychovas.
někdy by bylo lepší kdyby byly rozmazané ještě více
Obsahově je to hnus. Na manželku to působí jako projímadlo.
Že ty budeš fotograf amatér a nedostává se ti zájmu o focení *22*
Ani ne, autor si stěžuje na fotky a on sám tam má v galeriích takové skvosty, že bych je brala mega rozmazané
o mě fakt nejde já mám lacinej mobil,ale divím se že mobili za desítky tisíc dělají patlaniny.heh.