Trvalé následky vakuová pumpa

Zkušenosti s vakuovou pumpou?

Má někdo zkušenosti s dlouhodobým užíváním vakuové pumpy? Hrozí nějaké poškození a následky? Například poruchy erekce?
Tak normálně ti odpovím. Co se týká zranění, tak se můžou vyskytnout hematomy nabo popraskané drobné žilky v povrchu kůže, pokud to přeženeš s podtlakem. Ty umělohmotné vývěvy nebo balónky jsou o ničem a nedělají silný podtlak. Dá se dokopit ruční odvzdušňovací sada pro autodílnu na brzdy. Zde je ruční pistole s manometrem. Podtlak do 1 atm je OK, při vyšším už dochází k tomu co jsem uvedl.
Když ho necháš déle v působení podtlaku, tak nad 15 minut, dochází k opuchnutí, kdy se v podkoží hromadí víc tekutiny. Asi jako by ti napuchal a v extrému až zpuchýřil. Tak se zvětší jeho velikost, ale když to přeženeš, nejde s tím už šukat, dokud nesplaskne. To ti může trvat třeba den, dva. Je ale v tomto stavu citlivější, takže se dá využít na ruční hraní. Jen opatrně, používat krém, olej, kůže je náchylná na odření.
Jinak skutečně je riziko, že při přehnaném velkém podtlaku dojde k poškození topořivých tělísek.
Já někdy podtlakovku využívám k tomu, že do žaludu zavedu sondu, širší a jak se zvětšuje podtlak, zvětšuje se i délka a ztopoření penisu a sonda víc a hlouběji proniká dovnitř do močové trubice.
O dalších různých hračičkách na mém blogu.
Tak to je slušnej jízdní řád, co dělat s čůrákem. Asi bych po tom měl trvalé následky psychického rázu.
Ano, lze si na to navyknout, že tě pak máloco vzruší. Z toho se ti pak nemusí postavit před partnerkou. Tím víc to budeš používat a erekci si zničíš i fyzicky nadužíváním vakuové pumpy.
Když to přeženeš, může ti to vycucnout mozek. Mně se to už dvakrát stalo. Dalo to práci ho nacpat zpátky tou mallu chcací dárkou
Používám ji decentně, občas a je super
Problemem muze byt nadmerne uzivani - silny podtlak a moc dlouha doba nasani bez preruseni… duskedky muzou byt ruzne, od hematomu az po poskozene toporive tkanivo a tim padrm problemy s erekcii. Rozhodne to potreba vyuzivat s rozumen a osobne si myslim, ze nebude problemem ani dlohodobe pouzivani…
Když to přeženeš, může ti to vycucnout mozek
Koukám že tobě se to už stalo viď.
Jó, přesně tak. Vidím, že i ty máš s tím zkušenosti 😊
Měj se hezky a bezmozkům zdar 😉