fetiš tchýně

Každý má nějakou tu věc co ho vzruší. Mě neskutečně vzrušuje moje tchýně. Pokaždé když jsme na návštěvě, tak musím do koupelny s prádelnou a musím si přivonět k jejich kalhotkám. Ta neskutečná vůně mě tak vzrušuje, že mnou projede mráz. Nejraději bych ji vyšukal ale je to nereálné. Máte někdo podobnou zkušenost?

Stejnou. Celé manželství čichám k jejím kalhotkám. Několikrát jsem se jí na ně i vystříkal
Mám to podobně. Občas jí sáhnu na zadek a nebrání se tomu. Je dost přátelská.
Viděl jsem ji i nahou ale o tom neví...
Mě fetiš ani ne, ale tchyne jako sexuální objekt a představa poloincestu mě fascinuje. Mrdali jsme několikrát... *71*
Mě to přijde lidsky strašně nechutné. Představ si, že by manželka mrdala tvého fotra nebo tvoje žena přítele tvé dcery. Já ti to i přeju. Hnus. Jak ty tak tvoje tchýně byste zasloužili po tlamě a aby se to tvá žena dozvěděla. Nechápu jak se dokážeš manželce a tchánovi podívat do očí.
Tak třeba ta jeho o tom ví, když už tu vystupuje jako párový Nick..
Ano taky sem to tak mám. Nosí krásné klasické kalhotky a ta vůňe je prostě neodolatelná! Vždycky si je vezmu na sebe. Ta návštěva pak nabere uplně jiný rozměr. Obzvláště, když je metr ode mě a já mám na sobě její kalhotky, co předtím měla na sobě na své voňavé kundičce.
to miluju, beru i jinde na návštěvách
A hozzászólást törölték.
A hozzászólást törölték.
Vem si její spodní prádlo dom a hoň si ho u toho 🤣🤦
dost odvážné,.. to by taky pro tebe nemusel skončit nejlíp