Stejnou. Celé manželství čichám k jejím kalhotkám. Několikrát jsem se jí na ně i vystříkal
Mám to podobně. Občas jí sáhnu na zadek a nebrání se tomu. Je dost přátelská.
Viděl jsem ji i nahou ale o tom neví...
Viděl jsem ji i nahou ale o tom neví...
Mě fetiš ani ne, ale tchyne jako sexuální objekt a představa poloincestu mě fascinuje. Mrdali jsme několikrát...
Moji tchýni je 85 brrrr
Mě to přijde lidsky strašně nechutné. Představ si, že by manželka mrdala tvého fotra nebo tvoje žena přítele tvé dcery. Já ti to i přeju. Hnus. Jak ty tak tvoje tchýně byste zasloužili po tlamě a aby se to tvá žena dozvěděla. Nechápu jak se dokážeš manželce a tchánovi podívat do očí.
Tak třeba ta jeho o tom ví, když už tu vystupuje jako párový Nick..
Ano taky sem to tak mám. Nosí krásné klasické kalhotky a ta vůňe je prostě neodolatelná! Vždycky si je vezmu na sebe. Ta návštěva pak nabere uplně jiný rozměr. Obzvláště, když je metr ode mě a já mám na sobě její kalhotky, co předtím měla na sobě na své voňavé kundičce.
to miluju, beru i jinde na návštěvách
A hozzászólást törölték.
Mentálně vymrdaný jedinče
A hozzászólást törölték.
Vem si její spodní prádlo dom a hoň si ho u toho 🤣🤦
dost odvážné,.. to by taky pro tebe nemusel skončit nejlíp

fetiš tchýně
Každý má nějakou tu věc co ho vzruší. Mě neskutečně vzrušuje moje tchýně. Pokaždé když jsme na návštěvě, tak musím do koupelny s prádelnou a musím si přivonět k jejich kalhotkám. Ta neskutečná vůně mě tak vzrušuje, že mnou projede mráz. Nejraději bych ji vyšukal ale je to nereálné. Máte někdo podobnou zkušenost?