teen vs. mature

comu davate prednost chutnuckym teenkam alebo mature zabehnutym masinam?

ja vo veku nerobím rozdiel, hlavne aby bola vychudnutá (szerkesztett)
urcite mature samicu. mal som viac a viem co vravim. mam 37.
Ja to mam z opačného konca . S mojou sme tu už pár rokov … ona mala 24 keď sme začali . Samozrejme chalana len max 31 lebo staršieho nechce …. Teraz ma ona 31 ale radšej zoberie mladého ako rovesníka… vraj predsa nebude spávať so staršími 🤣🤣 je to cele uhol pohľadu . Ja nepozerám na vek ale či ma tá dáma zaujme alebo nie . Mala oveľa mladšie a aj oveľa staršie a vždy to bol zážitok ako sa patrí👍
Ja mam rad hlavne normalne baby. Je uplne jedno jedno ci su chude alebo trosku pri sebe. Hlavne ze funguje chemia a mame sa o com porozpravat. Ja osobne uprednostnujem 35+. Ale najviac si uzivam zeny medzi 40 - 50 rokov.
Tak keď môžem porovnať mal som mladé ale aj pár starších a najlepšie fajčila a držala jedna čo mala 74 rokov vek mi priznala až neskôr
😂😂😂 vybrala protezu a tak ta vyfajala? 😂😂😂
chodil som so starsou rozvedenou sex bol ok ale to jej telo som si az tak neuzil aj ked sa snazila a starala sa o seba ked sme sa rozisli zadarilo sa s jej 19r dcerou a to bolo uz uplne o niecom inom mlade telo chut odovzdat sa sexualna energia vsetko co k to u patri
my sme takto zacali nas vztah a nic lepsie sa nam nemohlo stat, kto hlada vo vztahu lasku a porozumenie namiesto povrchneho sexu na par tyzdnov pochopi
wow nikdy ma nenapadlo ze sa nieco take da zazit dufam ze tiez budem mat take zazitky v tvojom veku 😎
vyckaj este tak 15 rokov a tiez budes randit so zenami co uz maju rodinu
to uz hadam nebudem musiet mna to teraz laka skusit maminu aj dceru na porovnanie
zoznamky su plne zien v strednom veku s dospelymi dcerami je to len na tebe hadam necakas ze zeny sa ti budu same ponukat treba sa snazit
urcite menej nez ty ked mlada baba potrebuje zhanat pozornost tym ze sem pridava fotky svojej diery
fal si ju dole len z trucu ze sa jej matka s tebou rozisla alebo tam bola pritazlivost uz predtym?
samozrejme ze tam bola pritazlivost z trucu to robia zeny a nie chlapi
aj mladsia zena moze byt skusena a sikovna vek stym nema nic spolocne
Máš pravdu.. A je to niečo úplne iné... Ináč super profilová fotka
vek a BMI musi byt do 20 to je pravidlo vsetko vyssie je len ustupok pre nieco ine
preco vam vadi ze sa niekomu nieco konkretne paci? napiste za seba co sa vam paci nemusite utocit
oci davaju signal do vtaka a ten to potvrdil ;)
Staršie majú svoje čaro.. Ich zrelosť a vôňa zovocisnost. Dievčatá pod 20 to je iná káva..opisat to je problém lebo pre každého je to iné.
Tam je zo aj 8 krát denne a všade kde fantázia pracuje nemajú zábrany a nič im neprekáža sú ochotné na čo koľvek
alebo si len dalsi nadrzany 50nik co vypisuje 16tkam na pokeci a dufa ze sa nejaka chyti aby zasunul
nema 50 a koniec koncov je kazdeho vec skym si pise a skym sa stretava ty tiez nie si povinna stretnut sa ani si pisat s kazdym
a nie je to slobodna vola kazdeho komu odpise a naopak koho oslovi? mame tu legalnu hranicu veku ktoru treba dodrziavat a vsetko co to neporusuje by teda malo byt na rozhodnuti tych dvoch ludi predsa. este k tomu je prirodzene ze dievcata hladaju starsich muzov bez toho aby im do toho niekto nutil
Píše kto? Nadržaná 40 ciatka ktorá si bude klásť podmienky ako sa nechá vyklatit.. Závidis? Samozrejme že tu ide každému o zasun o čo ide tebe.. Lieč si svoj komplex na bojových hrách alebo si kúp hrubšieho robertka.
presne uz som to tu pisal baby do 20 su najlepsie na uzivanie si tam je vsetko krasa vola ochota iniciativa... starsie uz len zbytocne spekuluju co ano co nie co za to ma co za to nema a podobne kraviny
Mne sa stalo niečo čo ma ani vo sne nenapadlo a samozrejme že písať to tu nemôžem.. Našlo by sa kopec ludi čo by to odcudzoval I keď za to vôbec nemôžem, ďalšia skupina by snáď poradila a ďalšia by bola zvedavá na detaily, pocity.. No život sa občas naozaj pohrá...
👍👍👍 Úplne súhlasím a dodám.. Dnešná mládež je lenivá a aby nemuseli pracovať sú ochotní k čomu koľvek 😁
Zrelá žena má svoje čaro a hlavne vie, čo chce. Nebojí sa si o to povedať. Samozrejme, že aj mladé majú čaro, ktoré zasa zrelé nie a mňa osobne na mladých láka ich menšie poprsie so stojacími bradavkami a, hodvábnejšia pokožka. Takže..obe kategórie majú čo pomúknuť a vyberať si treba jedine podľa aktuálnej nálady a chuti
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
U mňa je ideál medzi 40 a 60. Udržiavané ženy v tomto veku sú najzvodnejšie, bez ilúzií a niektoré už konečne vedia čo chcú... Mladá 20 ročná baba nemá nič, čo by mi nevedela dať jej mama :)
napisem to sem znova a som zvedavy ci to zase zmazu

najlepsi vek je do 20 a to potvrdi kazdy chlap ak ma volnu ruku a moze si vyberat, starsie akurat tak na spestrenie

pretoze neposudzujem podla hladania na vztah, rodinu, financny a socialny prospech
Nieje nápis mi 🙂 ak teda chces reálne
kam sme sa to dostali ze niekto nieco chce a caka ze mu druhy napisu
fotky mas sexy mozno by som prizmuril ocko napis mi neda sa ti pisat
tak to nam uz oficialne skoncila sezona lovu baby su znova v skole uz sa nebudu tolko nudit same a vyhladavat sex na nete :((
musis sa viacej snazit teraz bude vela novy stredoskolacok co nezapadnu do kolektivu tak budu vela casu online
davam to dole doradu vsetky co sa podari najst, mozeme poserovat kontaktty ak by si chcel
A hozzászólást törölték.
A hozzászólást törölték.
A hozzászólást törölték.
A hozzászólást törölték.
A hozzászólást törölték.
Ideál veková kategória aspoň u mna je 30-45 samozrejme dôležitý je aj vzhľad a skúsenosti.
Pozri si komenty pod galeriami cim vacsi hnus tym obdivnejsie komenty od muzov takze odpoved na tvoju otazku je ze na Amateroch preferuju ze to ma dieru a dycha viac netreba
Taki, co tu pisu komentare ich pisu pod hocaku galeriu, ani nemusia nic vidiet. Proste zufalci, co by zasunuli do hocicoho. A to su tu ozaj aj nechutne extremy. A na polutovanie, vsetky tie zeny, ktorym tito zufalci pisu komentare si casom o sebe zacnu mysliet, ze su kralovne. A potom sa nestiham cudovat, ake naroky si tu zacnu pisat 😀😀😀😀
Mam dojem že niekedy ani už to nedycha
ja som ale toto neriesil len otazka ci das radsej mladu (legalne) alebo si vyberies starsiu to je cele
Moja si vyberala starsich do trojky a vzdy to klapalo, raz sme mali chalana 30r a ani sa mu nepostavil pekne sklamanie, takze ktora chce kvalitu vyberie si aspon 45+. Este k tomu ten kontrast 20rocnej baby a poriadneho chlapa starsieho ako ju jebe je na nezaplatenie.
je tu jeden ucet fancytimes ten by sa ti mohol pacit ake fotky pridava
vsetko co nie je pozitivne z tejto stranky zmazu aby si udrzali navstevnost a nemusi to byt ziadny hate
Neviem, či je to dýchanie vždy podmienkou... 🤣