Byl jsem nekdy pred rokem v patek. Prisel jsem kolem 22:00 a byl jsem v klubu sam. Asi hodinu se zdrzel a kdyz se stale nikdo dalsi neobjevil sel jsem pryc..
Dekuji za hezke hodnoceni clubu. Doufám, že si s vámi příště budu moci popovídat, že nebudu zase zaneprazdněná. 😊
Ahoj. Nevíš jak vypadá sobotní obsazenost klubu na kanda party?)
My šli do klubu na doporučení od jiného páru, který jsme potkali v jiném klubu. My jsme měli ve čtvrtek asi stejný počet lidí jako v Desire kde jsme taky byli ve čtvrtek. (Za nás na GB bylo cca 5 párů a asi 10 chlapů)Víkendy nevím, ale dokázal bych říci že bude asi více.
Ahoj každý víkend je jiný. Takže se to nedá bohužel říci. To je úplně stejný jako v restauraci nebo v kině také nikdo není schopen říct kolik přijde ten den lidi.
Tak to je vidět do jakých bídných restaurací chodíš, tvoje odpověď hodně nic neříkájící.. Se pak nedivte že vám tam nikdo nechodí..
Tak já nebudu lhát o tom kolik chodí lidi a pak říkat jé dnes se to nepovedlo, jak se to praktikuje jinde 😃 a jak můžeš říct, že k nám nikdo nechodí když se chystáš poprvé ?
(szerkesztett)
Tak něco málo jsem tu už vyčetl o různých sw podnicích , ale máš fér přístup to se cení. Věřím že minimálně tam potkat tebe může být fajn zážitek..)
Komentáře tady jsou různé a lidé jsou různí, pokud si to ale nezažijete sami tak se těžko soudí. Každý má jiné touhy a každému se líbí něco jiného. Určitě doporučuji pokud chcete mít další zkušenost tak se přesvědčit sám. My jsme si na každé akci zažili něco nového i v jiných klubech a to jsme tam šli s nějakou představou. ( například jsem celou dobu netušil a moje žena taky ne že je vlastně Bi dokud ji žena nezačala osahavat) 🤣
I my děkujeme za krásné prožití večera 😉 mile rádi se u vás znovu ukážeme
To je tak hezky česky, příjemně napsaná recenze klubu, až by tomu člověk skoro věŕil 😃, že to napsal "amatér"
Zase další účelová reklama napsaná údajnými amatéry.
Zase další účelová reklama napsaná údajnými amatéry.
🤣 takový komentáře jsou vážně skvělý 🤣 jde vidět že si stojíš za tvoji pravdou a máš svůj svět ve své hlavě. Doporučím ti si trochu připustit že vlastně není všechno jen špatné, ale může to být vlastně i jinak. Jde vidět že vůbec nevíš kdo je na druhé straně tohoto textu a vážně mě udivuje že někdo může takhle přemýšlet.
Ano, každý má svůj svět v hlavě🙂
Doporučení, že vše je špatné je mírně neodpovídající, vy neznáte mě, já neznám Vás🙂 (ješito, ješito už to máš ušito).
Že vás něco udivuje, mě tolik věcí udivuje, ale naučil jsem je přehlížet.
Proč nepíšete do tématu které tu už je?
Jednodušší je vytvořit nové, než ztratit čas hledáním.
Ano, to se opravdu divím.
Doporučení, že vše je špatné je mírně neodpovídající, vy neznáte mě, já neznám Vás🙂 (ješito, ješito už to máš ušito).
Že vás něco udivuje, mě tolik věcí udivuje, ale naučil jsem je přehlížet.
Proč nepíšete do tématu které tu už je?
Jednodušší je vytvořit nové, než ztratit čas hledáním.
Ano, to se opravdu divím.
A vy jste se na gangbang párty seznámili s jedním mužem?To asi moc gangbang nebyl.Kolik tam tedy bylo těch pánů celkem a došlo tam k nějaké hromadné akci?
Já si myslím, že ne každý kdo příjde na gangbang party musí chtít více mužů. Každý ve swingers hledá něco jiného. Někdo chce jen nasát atmosféru, někdo chce si užít jen vedle dalších lidi, někdo chce k sobě ženu, další pár si k sobě přeje muže jednoho či více. Ale stojím si za tím, že vždy by měla byt volba na tom páru koho si k sobě přízvou. A nechci, aby měl někdo pocit, že u mě v clubu něco musí protože přišel na party, která je pojmenovaná třeba gangbang.
Pokud ještě čekáte na odpověď, tak se pravděpodobně nedočkáte.
Je to jen další vymyšlený nick pro reklamu a zviditelnění.
Je to jen další vymyšlený nick pro reklamu a zviditelnění.
Měl by být? 🤣 nechápu na co mam odpovídat? Můžeme si swingers užít dle sebe? Ano šli jsme na GB, pokud ženě přišlo vhod si užít s jedním z účastněných to je špatně? Dle čeho soudíš ať se přiučím 🤣
Ten dotaz nebyl proto,abychom řešili váš sex.To je vaše věc.Ale spíše byla snaha zjistit celkovou návštěvnost.Byli jsme v Nirvaně 3x a vždy téměř sami.Tak nás zajímalo,jestli na gangbang párty má smysl chodit,nebo je to jen o té trojce,protože více hostů tam prostě není.
To se omlouvám, špatně jsem pochopil. Za nás tam byli i dost na vybranou, návštěvnost byla jako například v Desire. Ženě byl sympaticky pan a tak jsme si užívali ve třech. My byli ve čtvrtek a neočekávali jsme velký počet lidí, ba naopak prvně s čím jsme tam šli bylo, že k ženě bude více chlapů, nakonec se to změnilo jen v trojku což nám vyhovovalo.
Nechápu na co mám odpovídat.
Na otázku, nebo otázky, to není těžké pochopit, samozřejmě to není povinnosti.
Proč zakládate další téma, když téma o klubu už tu je.
O tom co děláte na akci jsem nenapsal ani slovo, tak bych malinko ubral na ješitnosti🙂
Na otázku, nebo otázky, to není těžké pochopit, samozřejmě to není povinnosti.
Proč zakládate další téma, když téma o klubu už tu je.
O tom co děláte na akci jsem nenapsal ani slovo, tak bych malinko ubral na ješitnosti🙂
Zaráží mě, že o někom dokážete tvrdit něco a přitom to tak není. Toto vlákno jsem založil i z toho důvodu, že jsme klub opustili a nepředali si kontakt s danou osobou a trochu jsme doufali že by na to mohl i narazit. A ano chtěl jsem i udělat hezkou recenzi na klub protože nám se tam líbilo a moc rádi se tam vrátíme.
Jak to napsat? Stále si píšete svoji.
Čirou náhodou jste včera odpověděli někomu na dotaz, až včera.
To nechme stranou.
Ohraná písnička viz: v klubu jsme se setkali nebo setkal s někým, k něčemu došlo, nedošlo, ale zapomněl nebo zapomněli jsme si říct o číslo.
Tak to je, tak ohrané a několikrát do roka zde psané ve fóru, že se tomu člověk musí už smát.
Jen vás poprosím pište text na koment a zanechme fabulací.
Čirou náhodou jste včera odpověděli někomu na dotaz, až včera.
To nechme stranou.
Ohraná písnička viz: v klubu jsme se setkali nebo setkal s někým, k něčemu došlo, nedošlo, ale zapomněl nebo zapomněli jsme si říct o číslo.
Tak to je, tak ohrané a několikrát do roka zde psané ve fóru, že se tomu člověk musí už smát.
Jen vás poprosím pište text na koment a zanechme fabulací.

Nirvana swingers klub
Jaké máte zkušenosti s tímto klubem? My jsme navštívili gangbang party. Za nás velmi příjemná obsluha jak za barem tak u vstupu, nová hosteska v klubu, která velmi zpříjemnila chvíle a hezky se s ní povídalo. Seznámila nás s velmi příjemným chlapem, kterého jsme si vzali k sobě. Příjemně prostory ke hraní. Majitelka je vážně moc krásná žena a moji zenu neskutečně vzrušovala. I při malém počtu lidí jsme si večer užili a poznali nové lidi a můžeme jedině doporučit. Velmi rádi se stavíme znovu. 😈