Anal a čistenie

Hello vospolok. Otázka mierená na ľudí, ktorí praktizujú aj análny sex. Otázka znie: môžete mať análny sex priam hocikedy alebo sa na to pripravujete?
Prečo sa pýtam? Viac- menej celý život odkedy som sexuálne aktívny, som sa na análny sex pripravil tak, že som si urobil klystír. Ten je však dosť otravný a hlavne v situácii, keď na vás príde chuť, ale vy nie ste na to pripravený a chvíľu to trvá, čiže to preruší celé to čaro.
Na druhej strane mám to tak rád - čisto. Partner by chcel častejšie ale veľa krát som ho stopol už pre spomínaný problém. Spontánnosť sa vytráca a teda aj čaro sexu. Z partnerovej skúsenosti sa nik z jeho predošlých partnerov nečistil - mne to príde ako niečo nereálne, ako to dokázali.
Máte nejaké rady, ako to obísť? Samozrejme, kvalitná strava s dostatkom vlákniny a výživy, pravidelná toaleta, to všetko mám. Avšak aj tak nemám pocit, že by som mohol stále a úplne náhodne bez prípravy. Dosť ma to frustruje, že si nemôžeme užiť, kedy len chceme.

Ďakujem za reálne postrehy zo života alebo rady.

Žena preferuje sa vyprázdniť predtym, zatiaľ žiadny klistir, malé veci musia očakavat. Robili sme to aj bez ale čakaj očakavane.
Ahoj, presne toto sme riešili aj my. Ja z pozície aktíva ktorý by chcel častejšie, ale partner si niekedy nie je istý a ja ho nechcem tlačiť do situácie v ktorej by sa cítil nepríjemne. A ako píšeš, kým prejde príprava aj prejde chuť na sex.
S tou fajkou je to celkom dobrá alternatíva, ale dierka je proste dierka.
Ako aktív vždy počítam s tým že sa niečo može prihodiť, kdeálne je keď sa neprihodí, ale kto dáva vtáka do prdelky, s tým rátať musí. Ale sledovať ako si partner neužíva sex, to potom nebaví ani mňa….
Nejako nové skúsenosti nemáš? Alebo skúsil si aj bez prípravy?
Ja vzdy idem umyty,pripraveny, ale nerobím rozne čistenia atd.. Podla mna toto všetko k chlapskemu sexu patrí
Príroda stvorila na spontánny sex vagínu, prdelka má primárne iný účel využitia. Tak ako análny sex nie je prirodzený v zmysle nastavenia od prírody, tak nemôžeš čakať, že sa dá na to aj spontánne vhupnuť. Anál je fajn, ale chce to svoju prípravu, inak je to aj a nežiaducimi následkami.
poznam zopár pasívnych čo si anál nečistia a je to v poriadku., osobne ako akt/dom nemam rad "prekvapenie" hoci uvedomujem si ze idem do zadku nie do perníkovej chalúpky... no hygiena musí byť...
Tak tak, ako píšeš a ja dole nizsie tiez, radšej mám dierku nachystanú tak, že môžeš z nej priam jesť. A to aj mám rád - neviem si predstaviť bohapusty rimming bez wc, kdežto mám pocit že veľa aktivov to vôbec nerieši a to mi hlava neberie 😁
tak humusákov je tu viacero... mám rad poslusne čiste suky..nemám rad špinu vtedy ma to proste prejde....
Ja si rád robím análny výplach prúdom teplej vody. Tak aby vyšlo všetko čo tam nemá byť. Nerobí mi to problém a navyše mám rád ten pocit žblnkania v črevách. 😀
No ani mne to nerobí problém, to nie je pointa tejto diskusie. :) Skôr, či sú ochotní na vás čakať vaši sexuálni partneri a máte nejakú rutinu a podobne. Či sa mám porozprávať s partnerom ja, konkrétne, že ak chce proste musíme to naplánovať. Nemôžeme sa tváriť že to ide stále a mal by na to myslieť aj on.
Ano, beriem. Tiež by som nešiel hneď do toho. A ako aktiv by som bol ochotný počkať na vhodný čas. Ani prácu na lešení by som hneď neriešil lusknutím prsta. Všetko chce isté naplánovanie. Čiže, treba sa naučiť aj čakať. Nechcieť všetko hneď.
To je údel pasívakov.
Môže to byť naozaj náročné, byť pre aktíva pripravený 24/7.
No anál môžes nahradiť pre aktíva svojím hrdlom.
Pre mnoho aktivákov je hlboké hrdlo a jeho šukanie, porovnatelné s análnym sexom. Pri častom mrdaní hrdla, pasív začne zažívať aj pri mrdani jeho úst uspokojenie.

To je jedna z veci, ktorej by som sa chcel stať master ale bohužiaľ zatiaľ som daviaci reflex neojebal 😃 chce to tréning tiež.
Trening je dolezity! Samo od seba do nepride. Trénovať s dildom kazdy den!
velakrat chalani rit necistia a ajtak spina z nich nevyjde. ono je to skor o tom ze mas vela ludi co vlastne nic poriadne nejedia takze ani nemaju co srat :D ale chapem frustraciu. tiez to mam podobne. nemam rad hovna na kokotoch. ale inak skus len sa dobre vykadit a potom vycistit dieru prstami tzn. nepustat dnu vodu. a ak uz, tak velmi jemne aby si vycistil fakt len konecnik a nepresla voda do hrubeho creva. to byva problem. pis keby daco. mozeme pomenit skusenosti :D
No ale nakoniec mi aj tak vychádza, že na tých 10 minút na to wc skočiť musím predsa :D
Ono, nie vždy má človek so sebou aj náradie na vyčistenie. Myslíš, že taká rýchla sprcha s prstami by stačila? (Za podmienky že si nejedol predchádzajúcich 24 hodín nejaké sračky). Asi áno. Keď ten pocit hlúpy je tam vždy. A pritom sa mi nehoda nestala. Ja prinášam proste kvalitu - ako dáma 😃 nie prasa.
podla mna na tych 10 minut staci fakt len ist na velku dobre zo seba dostat, vytlacit pomaly mozog, preplachnut dieru prstami (poriadne si prehmatat vnutro) a je to "mission accomplished". ono ked citis, ze mas nejake bublave brucho a stolica je redsia tak tam potom treba si myslim "klystir" konecniku. zavisi co zjes den-dva predtym. a ci sa hybes a spalujes. mnoho parametrov. daj na svoj "gut feeling" :D