ano přírodní je to super ať si žena dělá co chce . chlupy jsou součástí přírody tak jako myÄle do vyholené lépe zajede je to intenzivnější
Tohle bylo v 80 letech běžné.Holky se neholily.Vykukovalo jim to z kalhotek a plavek.Nikdo to neřešil a nikdo se za to nestyděl.Mne jako náctileté mu klukovi se to moc líbilo.Kez by se to znovu vrátilo
Souhlasim
Rajcuje mě, když je pěkná mladá holka lehounce chlupatá kolem prcky
Normální přírodní ochlupení, ale lehce zastřižené na výšku 1 - 2 cm. Sedmi centimetrové chlupy už jsou trochu moc. (zažil jsem... )
7cm chlupy bych chtěl zažít nemáš kontakt?
Už nemám. Je to už dost dávno a byla to moc pěkná mladá holka. U nás na vesnici ji, krom mě pár borců taky mělo a všichni z toho byli trochu vykolejení. 🙂
Škoda, velmi by mě to zajímalo
A co chloupky kolem bradavek ??,viděl jsem je u starší ségry....
Všechny co jsem kdy měl si je vždycky holínky nebo trhaly. Za mě dobre
A jak jsi se k tomu dostal, že jsi ji viděl?😂
Lepší něco než úplně holá
Jedině chlupatá je to neskutečný rajc.
Přesně tak.Ti je super sexy rajc
Je to tak, nemůžu nic víc než jen souhlasit😁
Pořádně velká, extrémně zarostlá a s velkými pysky, to je za mě TOP! A když je navíc zrzavá, tak vůbec! Pěkně ji předtím vylízat, až mám její chlupy v puse. A pak ji toho bobra pořádně mrdat a mrdat. A na závěr vystříkat všechno moje semeno na ty její upatlané chlupy a nechat to stékat do té pekelné díry. Co peklo schvátí, už nikdy nenavrátí😁 Tak asi tak😁
Oholena do hladka je pro me TOP. Jak vidno, kazdy mame nastesti jine preference.
Je to to nejlepší co jsem kdy zažil! Olizovat ty chlupy!
Všeho s mírou. Ono i u zaholené pindy je jednoduchá hygiena.
Mě.to třeba vadí i u mě takže pořád do hladká 😅
A v puse už jsi to někdy měl?
Kdysi se mi to moc nelíbilo, ale čím starší jsem, tím víc mi to přijde vzrušující. Vlastně dnes, když vidím oholenou kundičku, tak me to nechává chladným, ale nyní, čím vic je zarostlá, tím víc mě to bere. Čím hustší, tím lépe. Dnes se mi líbí dokonce i chlupy v podpaží.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Zažil jsem oholenou i bobříka. Ale nejlepší mi přišla zlatá střední cesta. Nad pipinkou upravené chloupky a pipinka oholená, aby byla polibkům lépe přístupná. Jinak mi chloupky lezly mezi zuby 😂
Mě se taky líbí zarostlý a i v podpaždí🤷🏻♂️
Já to mám taky rád😏😏
....bobry mám v oblibě....jen nesmí pokračovat do půli stehen.... hustý s pěkně zarovnaným okrajem.... mňamka
.....brekeke dvacet znaku
Pěkný hnus to je, no

Chloupky u žen
Ať si každý říká, co chce, ale každá žena je vždycky víc sexy, když se neholí. Ten pohled, když kalhotky nebo plavky nemůžou udržet všechny chloupky a ty pak vykukují ven je k nezaplacení😅