Jsem tu ! Je tu někdo?
Škoda že tak dobré místo zas někdo využil jako smeťák, zastavil jsem se mrknout a můžu říct že jako na každém místě kde se kdy co dělo se z ničeho nic objeví skládka, jako by to byl nějaký úmysl,
Jinak teda můžu říct že tam je docela živo, nevím teda co znamená že přijede auto, otočí se a odjede, za deset minut to stejné a tak to pokračuje, tomu nerozumím, pak ti co přijedou a zastaví, sedí v autě, to taky nechápu co dělají, třeba by to chtělo víc psát, otevřít diskuzi, informovat a pak by to mělo smysl a bylo to k něčemu dobré, možná to má někdo jen jako adrenalin,
Pokud má někdo podobné zájmy tak rád pokecám
Jinak teda můžu říct že tam je docela živo, nevím teda co znamená že přijede auto, otočí se a odjede, za deset minut to stejné a tak to pokračuje, tomu nerozumím, pak ti co přijedou a zastaví, sedí v autě, to taky nechápu co dělají, třeba by to chtělo víc psát, otevřít diskuzi, informovat a pak by to mělo smysl a bylo to k něčemu dobré, možná to má někdo jen jako adrenalin,
Pokud má někdo podobné zájmy tak rád pokecám
Ahoj,
Bude tam nekdo dnes v podvecer na pohoneni?
Bude tam nekdo dnes v podvecer na pohoneni?
Bude tam nekdo dnes ?
Pátek 29.8. rád tě zase potkám 12.9 ve stejný čas. Nejsem z Prahy
A koho chces potkat
Nechala jsem tam silonky přiznejte se okno si je odvezl
Máš to trochu pomotaný ne?? S tím NECHALA🚺 a na profilu jsi chlap🚹.. asi si v tom udělej trochu pořádek 🤡
To nemam,a pořádek v tom mam 😀
Evidentně NE!!! 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Brno VELKÁ CENA
rád bych se touto cestou omluvil páru, který byl 28.8. u velké ceny, vážně jsem si spletl auta...