tak si najdi chlapa a neotravuj
ak sa ti nedari musis zmenit doterajsi pristup lebo asi nieco robis zle, dnes je zoznamovanie hlavne o online takze sprav si profil na zoznamovacich apkach tinder, badoo... urcite popracuj na fotkach kup si nove veci popros niekoho nech ta nafoti pekne v beznych situaciach napr. na kave v restauracii len tak na ulici, v prirode, pri sporte... dbaj na vyplneny profil
Čím viac sa budeš snažiť, tým to bude tažšie. Skús najprv zľahka iba nazáväzný small talk a keď si naberieš istotu vo svojom vystupovaní prejdi k flirtu. A zostaň na tomto leveli, kým nestretneš takú, kde zafunguje chémia. Ale na sex ani nemysli. Príde to samé. Príležitostí je kopec: pokladníčky, zákazníčky v obchode, reštaurácii. Skvelé miesta máš na výstavách, knižniciach, wellnessoch ale i v mhd. Trénuj a netlač na pílu! Nezabudni, že pri tejto aktivite je menej viac.
Myslim ze odpoved je v tvojom prispevku a komentoch, skus sa prestat snazit a zufalo hladat, zamakaj na sebe a hlavne na svojom sebavedomi lebo sa len lutujes a si zufaly a podobne kktiny. Sa preber chlapec myslis ze zeny hladaju zufalcov a ufnukanych chudacikov??? sorry za uprimnost , chcel si radu
Mám to úplne obdobne. Som po ôsmich rokoch, teraz 4 mesiace nezadaný a vôbec neviem ako by som mal niečo také podniknúť :D Neviem moc ani kde a ani ako :D
Ja som skúšal zo začiatku ísť niekam na diskotéku do mesta, trošku sa odreagovať a niekoho spoznať.
hej, tiež sa tak občas niekde idem kuk, ale ako introvert bojujem hlavne so sebou
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ďakujem za radu. Ja viem ze je problém na mojej strane, ale nikdy som nebol taký že by som vedel zbaliť ženu (divná povaha)a v tejto dobe mi to príde úplne nemožné. Neviem sa proste predať a zaujať tu ženu.
(szerkesztett)
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Tak asi niečo robiš zle kamoško

Problém sa zoznámiť
Ahojte. Mám problém nájsť si ženu. Som po dlhoročnom vzťahu už asi rok sám a nemôžem si nájsť partnerku na vzťah a na sex už vôbec nie. Už som z toho zúfalý