To tady není ženské pohlaví???

Je to tady samej chlap a ženská nikde

Mám dost často pocit, že jen ta pohlaví ....
Tom_906
Tom_906 Inaktív 9 hónapokkal ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Nějaké tu určitě budou ale polovina z nich má péro a většina té poloviny co péro nemá je znechucena situací zde.
Ženské pohlaví tu jistě je.
A každému pohlaví patří i nějaké tělo, hlava, mozek... a právě ten je potřeba zaujmout.
Však tu ženy jsou, jen jsou v menšině, tím spíš musí pánové při seznamování používat nejen péro, ale i mozek, když tu mají takovou konkurenci.
Tom_906
Tom_906 Inaktív 9 hónapokkal ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Vzhledem k tomu, že sem ženy nechtějí chodit když vidí ty galerie, videa ,ptáky na profilovkách a úchyly tak bohužel...

Je třeba aby tu byl muž mužem, ne bisexuálem a choval se s respektem.. tento server dříve nebo později bude muset projít radikální změnou a pak teprve ty ženy dorazí, to neměj obavy.. zatím zkus klasické seznamky a nějaké fajn rande :)
I sparťané byli bisexuálové a to byli podle tebe málo mužní?
Ale když má žena na profilovce kundu a videa ze sexu, masturbace atd, tak je to v pořádku? Divná doba. Oba dělají totéž, ale jednou je to špatně a u druhého ne?
Tak já jako Hetero žena nekoukám po ženských a vždycky říkám, že pokud ukazuješ intimní partie na profilovce, tak se tomu cizímu člověku rovnou i představuješ.. (szerkesztett)
No ono také záleží kde se ten člověk nachází. On je rozdíl profilovky na Facebooku a třeba na amatérech. Jsou to přeci jen dva zcela odlišné světy.
To je úplně jedno kde jsi, žena když bude chtít péro vidět, tak si prostě o to řekne..
Pokud ho nebude chtít vidět, tak tě odpíská už jen skrze profilovku což dělá většina a pak tu jsou stížnosti, jak chlapa nikdo nechce když první co ženská po otevření profilu vidí je jeho péro místo ukázky, zda vůbec vlastní mozek..
Nemyslím si že je to úplně jedno. Na sexuálních stránkách prostě očekáváš nějakou tu sexualitu ne? Spíš mě udivuje jak tu každá chce to či ono, ale sama většinou není ověřená, nevíš jestli je tlustá nebo hubená, stará či mladá atd. Takhle aspoň každý ví do čeho jde a nečeká na překvapení.
No tímto stylem si možná tak serveš loket, protože takto muž na úrovni neuvažuje takže hodně štěstí..

Tohle není sexuální stránka ale seznamka s možností erotiky takže se hoď do klidu, moc žádaný zřejmě nejsi pokud nepočítám stejné pohlaví ale to nepovažuji jako zajímavé téma pro ženy (szerkesztett)
Pro paní PODNIKATELKU tohle samozřejmě seznamka je, kde jinde by sehnala zákazníky na svou podnikatelskou aktivitu-kouření zakazníků v přírodě nebo jejich autě.
Ne, rozhodně tyto stránky nejsou seznamkou. Odhadem jen z 20%. Zbytek forum, povídky, blogy, chat. (szerkesztett)
"Tohle není sexuální stránka ale seznamka s možností erotiky" ??? No, asi to každý vnímá jinak.
Já si celé ty roky tady myslím, že tohle jsou stránky se sexuální tematikou, a seznamka je jen jejich malinkatou (téměř zanedbatelnou) součástí.
To asi záleží kdo komu píše.. Mně píšou převážně muži, co péra neukazují, nemají ani galerie či videa, chtějí trávit fajn čas se ženou a někdo mě zve i na klasické rande...

A kolikrát mi píšou, že je nezajímají roztažené ženské na fotkách ale normální ženy.. řekněme, že je to spíše o mentální úrovni ale té tady moc není, to je pravda... sama si čekám na kvalitní lidi a vždy se vyplatí
Taky bych viděl jako pravděpodobnější tvoji verzi. Seznamka je tady jen taková nadstavba, jde hlavně o fotky, videa a erotické čtivo.
Pro muže možná ale tohle už dávno není web směřovaný pro zaujetí žen.. z tohoto bych už udělala Gay stránky a zavedla nový pro Hetero komunitu ať se máme i my ženy a hetero muži čím kochat bez obtěžování ...

každý profil co by obtěžoval muže a neodpovídal identitě by byl shozen (szerkesztett)
Wow, já myslel, že ses dávno posunula k plánovanému podnikání. A ty pořád Oralnipani, kuřpodnikatelka.
Kdyby mi za to platili, tak to dělám taky. Mám ale smůlu že jsem chlap a k tomu vošklivej.*471*
.....jak se říká u nás....leda tak hubou*22**22**22*
Lepší asi rukou, než od Vás se nechat vykouřit v autě za sedm táců a po asi desti zákaznících
Náhodou rukou je to super, není nad pomalou jemnou ruční práci. To jsou potom cákance!
Ty si kontroluj srdeční tep a nestarej se o to co kdo dělá v soukromém životě.. táhne ti na 50 ne na 20
No každý máme něco že..a přesto nemáme stálou potřebu trapně komentovat každý příspěvek ✅ a Ty třeba :,,CELEBRITO’’ zase kouříš péra za prachy, dle svého profilu. Tak utíkej trénovat na večer se salátovou okurkou a zkus se třeba zase půl roku neozvat✅ OBEJDEME SE BEZ TEBE 👌
Ženy tady jsou, ale není jejich povinnost seznamovat se s každým.
Já snad špatně vidím Blesku😃.

To sem píše persona co už minimálně rok podniká? Posouvala to vždy o půlrok.

Vypadá to, že stále maká v lese, ale asi je málo klacků.
Stavitelka kmenů je zpět, jen nevím co tu pohledává vůči obsahu co píše výše.

Zřejmě nás zase bude vzdělávat co je normální, morální atd😃

Koukám jak péro z gauče, celebrita se vrátila *53**53**53**53**53**53**53**53*
Patrně přijela domu kvůli volbám, v rusku amatéři nefungujou.
Tak vyraž do reálného světa, tam je bab, jen nebýt srab a oslovit je.
Bohužel je pravdivá? Divný..... ............